Yukarıda yazmıştım![]()
Pardon ya görmemişim mesajı. Bu durumda deneme sürüşü yapmadan almamak lazım, titreşim olayının rahatsızlık boyutu kişiden kişiye değişebiliyor.
Yukarıda yazmıştım![]()
Pardon ya görmemişim mesajı. Bu durumda deneme sürüşü yapmadan almamak lazım, titreşim olayının rahatsızlık boyutu kişiden kişiye değişebiliyor.
Herkese iyi akşamlar bende motor almayı düşünenlerdenim uzun süre kuryelik yaptım fakat honda spacy'den başka motoru kullanma deneyimini birtek sürücü kursunda yaşadım yani anlayacağınız bu benim ilk vitesli motorum olucak uzun zamandır motorlar hakkında araştırma yapıyordum ilk kararım cbr 125 olmustu sonra fıyat asırı geldı bı ogrencı olarak karsılayamayacagım kanaatıne vardım daga sonradan aklımı cbf 150 çeldi onunda piyasada adının kirlendiğinin kanatine vardım bu modelden önce tvs apache ile karşılaştım 2012 modeli hoş gorunuyodu motorla ilgili gorusler kıyaslamalar falan hepsı onun iyi oldugu yonundeydı fakat bu cb 125 in beyazı gozume cok hoş geldı yani bütün modellerı unutup ona yonelmemı sagladı dıyebılırım sızden ogrenmek ıstedıgım motor hakkında daha detaylı bılgı vibrasyon yuksek viteslerde ayagı gıdıklayacak kadar varmı yada ne bilim apache ile kıyaslarsak secımınız hangısı yonunden olurdu serilik bakımından durumu nasıl trafıkte yeterlımı bırde motorunuzun detaylı fotoraflarını paylasabılırmısınz honda yalnız yandan goruntusunu koymus onden egsoz ne durumda hatta bi video cekıp sesınıde duymamızı saglarsanız bu motor yonunden karar kılcaklara gercekten yardımcı olmus olursunuz bu şahsıma ait ilk motrum olacagı için doğal olarak biraz seçici davranıyorum ve öğrencilikten kaynaklanan maddi durumdan dolayı ekonomık bılgılendırmelerınızı merakla beklıyorum şimdiden teşekkürler.
Serkan T.
Ybr'de olabilir ama onda da beyaz renk mevcut değil ve 2. el düşünmüyorum sonuçta şahsıma ait ilk motorum olacak kızlığını ben bozmuş olayım rodajı sürecini kendim tamamlamak istiyorum yanisana bu motor gider kardeşim çünkü grenaj yok ve az yakıyor bence almalısın ama 2.el ybr alsan oda senı üzmez
Ybr'de olabilir ama onda da beyaz renk mevcut değil ve 2. el düşünmüyorum sonuçta şahsıma ait ilk motorum olacak kızlığını ben bozmuş olayım rodajı sürecini kendim tamamlamak istiyorum yanimotordaki vibrasyon ayak gıdıklayacak kadar cokmu yoksa normalın az üzerindemi onu merak ediyorum yani bi kanuni windysdeki gibimi vibrasyon özellikle merak ettiğim ve dikkat ettiğim konu o çünkü genelde uzun yola gidicem motorla yolculuktan sonra motordan indiğimde vibrasyonun etkisiyle elim ayağım titremesin.
![]()
Cbf'in de görüntü bakımından bir çekiciliği yok yaa motorun benim için rahat bir ulaşım aracı olduğu kadar karşısında oturup zevkle sigara içebilmemde önemli bir detay ve arada neredeyse 1000 lira oynuyor benım için ufak bir miktar değil.bence o zaman cbf 150 al bu sınıftaki en titreşimsiz motor olduğu söyleniyor enduro tarzı olduğu için uzun yolda daha iyi gider
Benim çakma 100'lük mobilette bile titreşimden ayaklarım karıncalanmıyor, ellere zaten titreşim hiç gelmiyor sadece motora bağlı ayaklıklarda var titreşim, bir günde 120km yaptım, ne belim ağrıdı nede titreşimi hissettim motordan inince. Bu durumda honda'daki titreşim rahatsız edici olur mu siz bir düşününYbr'de olabilir ama onda da beyaz renk mevcut değil ve 2. el düşünmüyorum sonuçta şahsıma ait ilk motorum olacak kızlığını ben bozmuş olayım rodajı sürecini kendim tamamlamak istiyorum yanimotordaki vibrasyon ayak gıdıklayacak kadar cokmu yoksa normalın az üzerindemi onu merak ediyorum yani bi kanuni windysdeki gibimi vibrasyon özellikle merak ettiğim ve dikkat ettiğim konu o çünkü genelde uzun yola gidicem motorla yolculuktan sonra motordan indiğimde vibrasyonun etkisiyle elim ayağım titremesin.
![]()