Teşekkürler Alper abi :)

Merhaba sevgili mt bugun sahin trafik ekibine yakalandim ehliyetsizdim olay tam olarak bakirkoy naturel cig kofteci onunde oldu polisler ehliyetli birini cagir baglamiyalim dedi aklima sevgili modaretorumuz alper abi geldi sagolsun rica ettim motorumu kurtardi burdan kendisine sonsuz tesekkurlerimi iletmek istedim sagol abi iyiki varsin.. Bu arada ehliyetsizlikten cezayi yedim aklim basima geldi a2 icin basvuru yaptim abi.. Tekrar tesekkurler abi saglicakla :)

geçmiş olsun ehliyet şart :cherry:
bir dahakine daha dikkatli olun :king:
zaten çok pahalı brşey değil :)

geçmiş olsun ehliyet şart :cherry:
bir dahakine daha dikkatli olun :king:
zaten çok pahalı brşey değil :)

Sağolasın aynen ehliyet şart B sınıfı için sınava gireceğim kısmetse A2'de aradan çıkacak :cat:
40 tl farkla alınıyormuş A2 galiba. Büyük cezalar ödemekten iyidir :cherry:

Cezayı yiyince :pale: geçmiş olsun denir.
Başlığı da düzgün yazsaydınız bari, klavyede sorun var herhalde.

Cezayı yiyince :pale: geçmiş olsun denir.
Başlığı da düzgün yazsaydınız bari, klavyede sorun var herhalde.

Geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler :)
Klavye sorunu değil mobil'dim forumda düzgün yazı gösterdi sonra böyle saçmalamış çok sinir bozucu ama sonradan farkettim düzeltemedim :pr: :pr:

''Bir musibet bin nasihatten iyidir''

Ah atalarımız ah =) Geçmiş olsun...

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
geçmiş olsun....
tanımadıgınız kişiler sizlerden aynı şekilde yardım isterse kesinlikle yardım etmeyin...
mesela öğlen 13:00 de ekip motorcuyu durdurdu evrak kontrolu yaptı ehliyet yok...
ehliyetli birisini bul bağlamayım dedi...
sizi de yoldan geçerken durdurup rica etti...
sizde iyi niyetlisiniz ya...hemen aldınız motoru ekipden 2 sokak arkada ehliyetsiz sahibine verdiniz...
amaaaaaaaaa
o gün bitene kadar (gece 12 ye kadar) motorun başına gelebilecek her türlü şeyden siz sorumlusunuz...
çünkü polis o motoru imzalı belge karşılında size verdi...
ne bilim adam motoruyla kaza yaptı kaçtı yada kap kaç yaptı kaçtı...plakadan motoru buldular ve suç size kalır...
o ehliyetsiz şahısa hiç bir şey olmaz...aman dikkat edin...
tanıdık olmadıkça bu gibi yardımlarda bulunmayın...

orda genellikle hep çevirme oluyor 5-6 sene önce benimde o zamanlar ehliyetim yokdu kaskım kafamdaydı herkesi çeviriyor beni çevirmedi nedense ..geçmiş olsun allahdan motorunu bağlamadılar

orda genellikle hep çevirme oluyor 5-6 sene önce benimde o zamanlar ehliyetim yokdu kaskım kafamdaydı herkesi çeviriyor beni çevirmedi nedense ..geçmiş olsun allahdan motorunu bağlamadılar

Sağol abi ya bende eşşeklik hava sıcaktı kaskımı önümdeki fileye koymuştum 2 sokak öte kadar kasksız gideyim dedim şans işte alper abi sağolsun kurtardı :)

Ferhatkars haklısın :cat: ama benim başım yandı tanımadığımda olsa kurtarırım artık :pr:

Geçmiş olsun ucuz yırtmışsın.. Forum görevlisinide tebrik etmek lazım bahane üretmeyip yardımına koşmuş :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar