Yeni motorum Yamaha X-city 250

çok beğendiğim bir makina...maksilerin padişahı mübarek...Allah kaza bela vermesin başkan...

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
güle güle kullan ancak çok met ettin screbeo bundan belkide daha hızlı vede sağlamlığını herfırsatta dile getiriyoken şimdi yamaha xctiy 250 yani eş değer bir japon nasıl aldın merak ettim

bence bu sefer iyi ettin hayırlı uğurlu olsun yamaha boru değil:)

benim için en önemli kısım konfordu bu da ancak maxi scooter ile oluyor ne yazıkki geniş sele çok farkettiriyor,yoksa gidiş güç olarak seninde dediğin gibi scarabeodan pek bi farkı yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------

Hahahaaah! :) Doğru söylüyorsun valla. Yalnız acayip kıpranmaya başladım yakındır kaçacam memlekete.. :))

tabiki kıpraşır,senin iş hani adam evlenir gerdekten sonra gurbete çalışmaya gider ona benzedi valla :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ----------

hayırlı olsun darısı başıma...

teşekkürler Allah sanada gönlündekini nasip etsin arkadaşım

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------

çok beğendiğim bir makina...maksilerin padişahı mübarek...Allah kaza bela vermesin başkan...

dostum çok teşekkür ederim ,daha iyileri sanada nasip olsun sende artık al bir varyatörlu götürgeç :)

Hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla sıhhatle binmeyi nasip etsin, güzel motor.:cat:

Hayırlı uğurlu olsun , Allah kaza bela vermesin :)
Kısmetse önümüzdeki hafta siyahından bir tane de ben çekeceğim kapıya :)

Motosikleti
daha fazla foto istiyoruz başkann...belkide video...

bugün çanta ney taktım bakalım beğencenmi :)

IMG_5281.jpg

IMG_5282.jpg

IMG_5283.jpg

IMG_5284.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------

Hayırlı uğurlu olsun , Allah kaza bela vermesin :)
Kısmetse önümüzdeki hafta siyahından bir tane de ben çekeceğim kapıya :)
tavsiye ederim çok rahat bir motor kmlerce insanın durası gelmiyor

bugün çanta ney taktım bakalım beğencenmi :)

http://i662.photobucket.com/albums/uu350/tolme76/xcity2012/IMG_5281.jpg
http://i662.photobucket.com/albums/uu350/tolme76/xcity2012/IMG_5282.jpg
http://i662.photobucket.com/albums/uu350/tolme76/xcity2012/IMG_5283.jpg
http://i662.photobucket.com/albums/uu350/tolme76/xcity2012/IMG_5284.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------

tavsiye ederim çok rahat bir motor kmlerce insanın durası gelmiyor
hayırlı olsun

Son düzenleme:
abi özendirme yaa bws 125 veya honda psi150 arasında kararsız kaldım zaten bir de sen resimleri ekleyince iyice soğudum ikisindende 6000 tl parayı zor buluyorum sen bir de resim ekleyince 9900 tl bulmak hayal gibi geliyor nazar değmesin harbiden bws veya psi 150 den sonraki motosikletim x city olur inşallah kaza bela görmeyesin

Çantanın yandan görünüşünü biraz yadırgasam da reflektörün 3 boyutlu olması büyük avantaj çok mantıklı.. Boyut ve arkadan görüntü süper:cat:

Maxi ye 35 lt çanta takanları hiç anlamam zaten:)

SA KARDEŞİM ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE KULLAN ALLAH CC TEKERİNE TAŞ DOKUNDURMASIN..AMİN.:thumleft:

Motosikleti
abi özendirme yaa bws 125 veya honda psi150 arasında kararsız kaldım zaten bir de sen resimleri ekleyince iyice soğudum ikisindende 6000 tl parayı zor buluyorum sen bir de resim ekleyince 9900 tl bulmak hayal gibi geliyor nazar değmesin harbiden bws veya psi 150 den sonraki motosikletim x city olur inşallah kaza bela görmeyesin

teşekkür ederim yunus kardeşim inşallah bir gün seninde x-cityin olur gönlünce binersin,bu arada eğer 6000tl varsa ,görüntüsü olmasada gücü x-city gibi olan bir motor var oda aprilia scarabeo ,izmir semalarında denk gelme ümidiyle

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------

Çantanın yandan görünüşünü biraz yadırgasam da reflektörün 3 boyutlu olması büyük avantaj çok mantıklı.. Boyut ve arkadan görüntü süper:cat:

Maxi ye 35 lt çanta takanları hiç anlamam zaten:)

çanta çok güzel oldu gerçekten ,birde bu çanta x-citye tam uyuyor ,alt tablayı takmaya gerek kalmıyor,çantanın içinden çıkan ufak bir aparat ile demire direk takabiliyorsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------

SA KARDEŞİM ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE KULLAN ALLAH CC TEKERİNE TAŞ DOKUNDURMASIN..AMİN.:thumleft:

çok teşekkür ederim ,daha iyileri sizlere nasip olsun

Tolga hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip etsin. Yine İtalyada üretilen bir motor seçmişin. :)

usta izmir fuarı zamanı yamaha stand açar demi; o zman bir idirim yapar mı? eğer 1000 tl gibi bir indirim yaparsa çok güzel olur o zaman bir şansım olur banka kredisiyle filan :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar