Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Güzelmiş gezi, keşke haber verseydin 600f grubundanda katılım olurdu. Toplanmak lazım..

içlerinden bi tanesi uygun değil orası kesin :D çünkü ilk linkte 2vida yeri var 2ve3 de tek :) ama fiyatlar iyiymiş

Zaten ilk linktekinde Kawasaki diyor ama nasıl CBR600 demişler onu anlamadım.

Fiyat iyiymiş derken bunların Tr'de fiyatı nekadar yahu? 1 çifti 57TL'ye geliyor+ kargo ücretide var.?

Son düzenleme:
içlerinden bi tanesi uygun değil orası kesin :D çünkü ilk linkte 2vida yeri var 2ve3 de tek :) ama fiyatlar iyiymiş

İlk linkteki Front (ön) fren balatası, ikinci ve üçüncü linkteki (rear) arka fren balatası :)

http://www.motoparca.com/index.php?...&category_id=8&option=com_virtuemart&Itemid=1
Bu link de Türkiye satış fiyatı :)

Seri numarasına bakarsanız aynı zaten SBS 734HS
Fakat benim kafama takılan SBS marka olarak nasıldır?

ilk resimdeki ön olması lazım,
dier iki resım ıse arka fren balataları...

Sirkeci TARAŞ'tan temin edebılırsınız balatalarınızı,
seri numarasını versenız dahı cıkarırlar,,

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:53 ----------

işte sizlere örnek fiyatlar ve adreslerı,,,
Fiyat Sıralamasına Göre...
http://www.sahinmotorsiklet.com/index.php?route=product/product&product_id=1032

http://www.sahinmotorsiklet.com/index.php?route=product/product&product_id=1145

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-arka-fren-balatasi-ebc-fa174-32993812/detay/

http://www.motosuperstore.net/Honda...ka-Fren-Balatasi-Seramik-KarbonS3,PR-766.html

Arkadaşlar S.a Motorum satılıktır bilgilerinize arz ederim 2005 Model ben 3. sahibiyim Tanıdığım Arkadaşımdan Aldım Motoru dizlikle sürüp grenajı çizdiğinden dolayı motosikleti 2006 rengine boyatmıştır siyah kırmızıdır 26000 km de yağ zincir yağ filtresi değişmiştir Motor kısmı sapa sağlamdır sadece lastik istemektedir fiyatı 12.500 dür Saygılar..
imageltp.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------

Arkadaşlar S.a Motorum satılıktır bilgilerinize arz ederim 2005 Model ben 3. sahibiyim Tanıdığım Arkadaşımdan Aldım Motoru dizlikle sürüp grenajı çizdiğinden dolayı motosikleti 2006 rengine boyatmıştır siyah kırmızıdır 26000 km de yağ zincir yağ filtresi değişmiştir Motor kısmı sapa sağlamdır sadece lastik istemektedir fiyatı 12.500 dür Saygılar.. http://img542.imageshack.us/i/imageltp.jpg/
motorumun Fotoğraflarına sahibindende 79516093 ilan numarası ile bakabilirsiniz.

Ben Tam sentetik , 15-50 Mobil Kullanıyordum , 600F te...
R1 'de 10-50 tam sentetik Castrol kullanıyorum :)

s.a. Arkadaşlar bugün 1litre mazot aldım zincir dişlimi temizledim çokta güzel oldu ilk günkü kadar temiz oldu neyse lastikleride temizleyim dedim elimdeki mazotla ama başa gelmeden bilinmez lastiklerde tertemiz ve simsiyah oldu fakat lastiklere adeta yağ sürmüş gibi oldu o kayganlığı giderene kadar ne eziyetler çektim bilgilerinize

s.a. Arkadaşlar bugün 1litre mazot aldım zincir dişlimi temizledim çokta güzel oldu ilk günkü kadar temiz oldu neyse lastikleride temizleyim dedim elimdeki mazotla ama başa gelmeden bilinmez lastiklerde tertemiz ve simsiyah oldu fakat lastiklere adeta yağ sürmüş gibi oldu o kayganlığı giderene kadar ne eziyetler çektim bilgilerinize

mazot zaten inceltilmiş yağdır.

lastikleri bulaşık deterjanı ile iyice köpükle yıka. etkisini yitirecektir. yinede dikkatli ol.

mazot zaten inceltilmiş yağdır.

lastikleri bulaşık deterjanı ile iyice köpükle yıka. etkisini yitirecektir. yinede dikkatli ol.

Oyle yaptım sezer ama baya uğraştırdı yani neyse mazot bizim o ring lere zarar veriyormuş diye bikaç yazı okudum mazotun yapısı zaten yağlı senin dediğin gibi inceltilmiş yağ herneyse oring e nasıl zarar veriyor anlamadım bundan onceki motorumu ya benzinle ya tinrerle temizliyordum hiçte sıkıntı yaşamadı neyse görücez zamanla

bende zincirimi değiştirdim 2 gün önce kurtuldum:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------

birde arkadaşlar en kısa yoldan far ampulünü nasıl değiştirebilirim...

Arkadaslar 3. 600f' imı satmış bulunuyorum, artık gazlama, viraj, makas günleri benim için bitti :) bu sezon yoluma ortalama 80 km/h süratle cruiser'la devam edeceğim inşallah :)
Herkese yeni seZonda kazarız ve keyifli sürüşler...

bende zincirimi değiştirdim 2 gün önce kurtuldum:)

ön grenajdaki gidon borularının geçtiği boşlukta far tasının arka kısmını görürsün zaten
orada çekip çıkartılıyordu yanlış hatırlamıyorsam silikon kapakları çıkart altındaki ampüle giden kaboları görürsün soketi ya döndürerek çıkartıyordun yada demir klipsliydi arabadadaki gibi
çıkart yenisini tak devam :)

Arkadaslar 3. 600f' imı satmış bulunuyorum, artık gazlama, viraj, makas günleri benim için bitti :) bu sezon yoluma ortalama 80 km/h süratle cruiser'la devam edeceğim inşallah :)

hayırlı olsun kazasız belasız nice yollara :)

Hayırlı olsun dostum sanada kazasız belasız sürüşler ama sanki o gazlama makassız yapamıcan gibi o günler bitti derken özlem var gibi :) neyse inşallah 80 tatmin eder seni :) bende r1 satıp cbf150 almıştım yanımdan bi makina suratıma bakıp uzayıp gidiyordu anlatamam o sinirimi hayır selam verse öküz o kadar baktıktan sonra o kadar koymaz bakıyor gazlıyor küçümser gibi herkese keyifli sürüşler

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:10 ----------

arkaadslar valvoline zincir yagını kullanan var mı ya ben yenı aldımda ne ıgrenc ya benımkındemı bısey var acaba? zıncırı kopuk gıbı bembeyaz kaplıyor tamam ıyı yapısıyor ama yaglama neredeyse sıfır o goruntude cok cırkın kullanan varsa kıyaslama yapabılır mı?

Hayırlı olsun dostum sanada kazasız belasız sürüşler ama sanki o gazlama makassız yapamıcan gibi o günler bitti derken özlem var gibi :) neyse inşallah 80 tatmin eder seni :) bende r1 satıp cbf150 almıştım yanımdan bi makina suratıma bakıp uzayıp gidiyordu anlatamam o sinirimi hayır selam verse öküz o kadar baktıktan sonra o kadar koymaz bakıyor gazlıyor küçümser gibi herkese keyifli sürüşler

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:10 ----------

arkaadslar valvoline zincir yagını kullanan var mı ya ben yenı aldımda ne ıgrenc ya benımkındemı bısey var acaba? zıncırı kopuk gıbı bembeyaz kaplıyor tamam ıyı yapısıyor ama yaglama neredeyse sıfır o goruntude cok cırkın kullanan varsa kıyaslama yapabılır mı?
Ben volvoline zincir yağını kullanıyorum.önce zinciri temizledikten sonra zincir iyice kuruması için bekliyorum ve hem içten hem zincirin dışından sıkıyorum ve tekrar yağı sıktıktan sonra kuruması için bekliyorum.eğer beklemessen her yere sıçrıyor.

---------- Post added at 21:46 ---------- Previous post was at 21:42 ----------

Arkadaşlar,yokmu 600f granaj seti isteyen?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar