@white34 Konuşma şeklinin bu olduğu ortada ama insanlardan beklediğin tamamen mantıkla hareket etmeleri.Demek istediğim motor bir tutku meselesi,insanların sadece makina gözüyle bakmasıda beklenemez;benim evimdeki musluk contasının kötü olduğunu söylersen alınmam haklısın der değiştiririm,ama beğenerek aldığım motoruma bu işe yarramaz dersen alınırım ve tabiki motorumu savunurum.Ben forumu sürekli takip ediyorum ve başta hyo 250r almayı düşünüyordum,5-6 tane hyo bakmaya gittim denedim,2.elde dediğin çoğu şeyle karşılaştım(daha önce hyo satıcılarından bahsetmiştin)ama hepsi bir kefeye konamaz,aralarında çok dürüst davranan ve farketmediğim kusurlara kadar kendi söyleyen dürüst insanlarda oldu.Sonuçta oda kişide bitiyor.Bana bir şekilde kısmet oldu cbr125 aldım,herşey planaladığım gibi giderse bu sezon bu motora bineceğim ve önümüzdeki sezona hyo almayı düşünüyorum.Bütün artı ve eksilerini öğrendiğim halde.Hyo sonuçta 250 cc de en güzel görünümlü ve performansıda tatmin edici bir motor.Eksilerinide biliyorum ama göze alıyorum bütçe ve zevkim bundan yana.Sonuç olarak diyelimki ben aldım hyo yu ve sen bu şekilde motorum hakkında konuşursan bende savunma gereği duyarım,ve sinirim bozulur.Ama sen yardımcı olacak bir şekilde söylesen bunları,bana belkide en çok senin faydan dokunur...