Bu Üç Motordan Hangisini Almalıyım?

Elimde ekipmanlarla birlikte verebileceğim 13.000 Lira var. Hyosung gv650, Yamaha Drag Star 600'lük ve Honda Shadow 600'lük bu üç motordan birisini almak istiyorum. Hyosung'a içim gidiyor hem tipi hemde gücü yüzünden fakat yamaha ve hondanın adları yeter diye düşünüyorum. Sizce yanlışmı düşünüyorum Hyosung marka motorsikletlerde diğerleri gibi iyi bir motormudur. Arada kaldım doğrusu yardımlarınızı bekliyorum.

japondan şaşma derim kardeşim yıllar sonra farkını anlıyacaksın. kullanılan malzemeler kalite yani

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hyonun parçası çok pahalıymıs geçenlerde bi arkadaşım kazalı ve motor hasarlı gv ye bi parça listesi çıkardı ŞOK geçirdim..

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
hyosung tıp olarak cok tatlı kalıtesı ortada zaten

Kalitesi ortada derken kötü kalteli anlamındamı yoksa kaliteli olduğundanmı söz etiniz tam anlayamadım

vn800 al bence. Ne civarda fiyatları bilmiyorum ama bunların hepsinden üstün bence.

gv650lerin kronik statör yanma sorunu varmış. statör sıcak motor yağına dayanamayıp telleri kırılıyor. "sessizsakin" arkadaşımız kendi statörünü kendi sarmıştı.

gv650lerin kronik statör yanma sorunu varmış. statör sıcak motor yağına dayanamayıp telleri kırılıyor. "sessizsakin" arkadaşımız kendi statörünü kendi sarmıştı.

2008 modellerin statörüyle değiştirince düzeliyormuş.

parçası pahalıysa hyosungsource.com var :)

gv650 güzeldir ancak malzeme kalitesi tabiki diğer modellerle bir olamaz. ancak bu çok kötü olduğu anlamına da gelmez... ama evladiyelik olmadığı kesin :)

motorun m sinden anlamadıgın besbelli 13bin vermek mi hayatta töbe 13bini getir bana ben sana öle motorlar cıkarırımki git japon bak hoysong ne ya biri cupper biri racer ne istedigin belli deil racer alcaksan git 600rr fln bak ilk motorun fln galiba sen yeni başlıosun drakstarlamı baslıcan ha araban varsa araba gibi ileri geri gitcem dersen al bin

motorun m sinden anlamadıgın besbelli 13bin vermek mi hayatta töbe 13bini getir bana ben sana öle motorlar cıkarırımki git japon bak hoysong ne ya biri cupper biri racer ne istedigin belli deil racer alcaksan git 600rr fln bak ilk motorun fln galiba sen yeni başlıosun drakstarlamı baslıcan ha araban varsa araba gibi ileri geri gitcem dersen al bin

Sende anlama eksik sanırım? Racing model yazmışmıyım ben baktınmı gördünmü hiç? Gördüysen neye göre yazdında racing dedin. Ben burada 3 motor markası saydım ötesi beni alakadar etmez. Hangisini öneriyorsun onu söyle sen ekstra yoruma gerek yok...

honda shadow 750 liktir...yamaha dragstar ise 650 dir...honda beygir olarak öndedir...bundan sonrası için otur üzerine hangisi hoşuna giderse al...yalnız yeni üyesin ilk büyük motorum olacak diyorsan bu motorları unut...

ya abicim gel sana kanuni 150 c alalım 10 bin tlde cebine kalır sabah akşam dua edersin bana:queen:cbf ciler ybr ciler başlıgı görüp dalmamışilar daha:p hysung hiçte öle basite alınacak bir makina deil hem malzeme hem kalite bakımından,parçaları pahalı denmiş ne kadar pahalı olsa japonlar kadar olmaz diye düşünüyorumbu saydıklarından yamahayı ve hysung inceleyip az biraz binmek nasip oldu hondayı görmedim bilmiyorum ama hysung derim başka bişe demem çok tatlı bi makina o bütçe bende olsa dakka durmam alırım,az önce farkına vardım bendede hissettirmeden japon antipatisi gelişmeye başladı sanırsam:cherry: şimdiden hayırlı olsun o bütçeye iyi bi makina alacagın kesin kazasız belasız kullanırsın inş..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar