Migros ' ta çalışan var mı?

dyg

...

Yarın migrosa görüşmeye gıdıcem.Ben sunu öğrenmek istıyorum full çalışanların maaşı ne kadar oluyo toplam bıde çalışma saatleri nasıl daha önce markette çalışmadım yardımcı olursanız sevınırm. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
onu gittiğin yerle ve çalışmak istediğin departmanla konuşacaksın benim arkadaşım migros merkezde 5 yıldır çalışıyor salak hala 1beş lira maaş alıyor..

Forumdan Uzaklaştırıldı
acele ile eksik yazmışım :) 1500 lira..

resmen somuru ne haftasonun var ne aksam cıkıs saattın avm mantıgı bır sure gıyım magazasındaydım aynı sekılde kolesın bıde oturmak yasak dıye sacma bırsey var.. Suanda ıssızım ama servıslerde danısmanlık arıyorumda buldugum soylenemez en azından aksamın sabahın pazarın bellı oluyor bıde bulsak herkez ıcın hayırlısı:)

acele ile eksik yazmışım :) 1500 lira..
1500 gayet iyi para kipa da onun yarısını alıyo millet

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------

resmen somuru ne haftasonun var ne aksam cıkıs saattın avm mantıgı bır sure gıyım magazasındaydım aynı sekılde kolesın bıde oturmak yasak dıye sacma bırsey var.. Suanda ıssızım ama servıslerde danısmanlık arıyorumda buldugum soylenemez en azından aksamın sabahın pazarın bellı oluyor bıde bulsak herkez ıcın hayırlısı:)
marketler maalesef öyle haftasonun iptal ve bazen akşamların iptal bende eski kipacıyım şuan bende iş arıyorum

Ben de iki sene önce Migros'ta p/t kasiyer olarak çalışmıştım.Genel anlamda memnun kalmıştım.Tek sıkıntım sınav zamanlarında izin vermemeleriydi.Onu da raporla falan hallettim ama uzun sürede yürümedi.Parekende sektöründe çalışılabilecek birkaç kurumdan birisidir.Sendikasının(Tezkop) olması gerçekten çok etkili oluyor.Öyle kağıt üstünde bir sendikacılık yok. Hakkınızı sonuna kadar arayabiliyorsunuz.Yöneticilerle sıkıntı yaşadığınızda hemen sendika görevlisi de olaya dahil olup hakkınızı savunuyor.2 yıl önce maaşlar oldukça iyiydi.Ancak son zamanlarda maaşlardan yana çok memnun kalmadıklarını duydum.Çalışma saatleri de f/t 8, p/t 4 saattir.

Migrosta carrefourda tansasta şarküteri reyonunda meze bölümünde taşeron olarak çalıştım carrefour çalışma ortamı olarak en iyisiydi bence. hepsi aynı ama birbirinin kopyası genel olarak. carrefour lar daha başına buyruk. Hafta içi bir gün izin vermesinden dolayı bu sektörü bıraktım. hafta sonu herkez bişiler yaparken sen çalışıyorsun.

Bizim burda, migrostaki elemanlar bir tebessüme muhtaç kalmış,ayrıca kasada açık çıkarsa bunu da çalışanlar ödüyor

arkadaşlar market sektöründe çalışacaksanız firma elemanı olun derim ben size.üstelik gezici olursanız daha iyi diyebilirim.askerden önce 2,5 yıl firma elemanlığı yaptım.motorumla geziyodum marketleri.ama bana göre bunlar bekar adam işi ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar