Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

corsa, polo 1.4 arabasıyla yarış motoru görmüş masum genç lerle 0-100 arası kalktım bikaçkez. ilk 2 vitesleri hep içine kaçtı arabaların..

95 km de yanıma geliyorlar bende üst vucudu dikeltip yarış bitti bro geçmiş olsun msj'ı veriyorum:mrgreen:

ışıklarda çılgın kalabalıktan uzaklaşabilmek paha biçilmez geri kalan herşey için master card:p
Cok guldum yaa ıyımıs bende bunu dızel arabamla yapıyordum gucu bıttıgını anladıgımda dortlu yakıp bu kadar dıyordum:D reklam ıcın teklıf aldın mı bu arada

corsa, polo 1.4 arabasıyla yarış motoru görmüş masum genç lerle 0-100 arası kalktım bikaçkez. ilk 2 vitesleri hep içine kaçtı arabaların..

95 km de yanıma geliyorlar bende üst vucudu dikeltip yarış bitti bro geçmiş olsun msj'ı veriyorum:mrgreen:

ışıklarda çılgın kalabalıktan uzaklaşabilmek paha biçilmez geri kalan herşey için master card:p

Çok doğru bir açıklama olmuş,benim tavsiyem hem yarış pozisyonunu bırakın hemde ilk sapaktan yol değiştirin,daha gerçekçi oluyor:thumleft:

:) :) :) çok güldüm ya bendede durum böyle

Aslında cbr 250 miz olsa aynı oyunu 2.5 atmosferik benzinli otolarla oynardık, 1.4 ve 1.6 ların ise tepesinden atlardık :)

Havalar ısındı motoru bırakıcak yerim yok hala çıkaramadım :) Şu MOTOPARK ın ürettiği garajdan alıcam 1aya mecbur kaldım artık.

zippo' branda+disk kilidi+alarm+sabit biryere zincirleyebilmek için kaliteli 1 zincir+sırf uğraştırması açısından bir de kalitesiz zincir.alarm sayesinde çocuklar filan karıştırmaz zaten branda örteceğin için tozdan güneşten de etkilenmez.daha da çalarlarsa haketmişler demektir helal etmek lazım:D

zippo' branda+disk kilidi+alarm+sabit biryere zincirleyebilmek için kaliteli 1 zincir+sırf uğraştırması açısından bir de kalitesiz zincir.alarm sayesinde çocuklar filan karıştırmaz zaten branda örteceğin için tozdan güneşten de etkilenmez.daha da çalarlarsa haketmişler demektir helal etmek lazım:D

Hahahahahah valla öyle :) Ama burda bıraktığım yer halısaha ve günün her saati dolu olduğu için çok uğraşan oluyo.Çizmedikleri yer kalmadı.Aynamı yamulttular.Branda örtüyorum çıkarıyolar.

arkadaşlar bizim motorlar için far lensi bulabilirmiyiz?siyahı çok güzel yakışır ama aydınlatmayı nasıl etkiler acaba?

arkadaslar bayadır forumu takıp edıyorum oncelıkle hepınıze tesekkur ederım bılgılerınız paylastıgınınz ıcın,bende motora yenı baslıcak olanlardanım ve baya bı arastırma sonucu honda cbr 125te karar kıldım. agustos gıbı motoru alcamda bu donem motor almak ıcın uygun bı donem mı?bıde baska bı sorum cbr 2013 modellerı ne zmn cıkar smdıden tesekkur ederım ıyı gunler..

Arkadaslar ben dun bi gezi yaptim akilli adama zarar :) sabah 5te Ankara'dan ciktim Kayseri'ye gideyim diye. yarim saatlik bi yolculuktan sonra anladim ki gunes dogmadan devam edemicem-aslinda burda anlamistim yola cikmamin hata oldugunu- Kirikkale'de bi dinlenme tesisine girip 7ye kadar bekledim. Tekrar yola koyuldugumda hava daha sicakti (tabi sadece kiyaslama olarak) ayni zamanda hala dondurucu :D
Trajikomik hikaye de olayin kahramani donarak olmekten zor kurtuldu. Simdi derse giriyorum devami bu gece mt forum ekranlarinda :D

ohh havalara bak :) artık memlekete gidip motoru getirme zamanı geldi . ama alarm almam lazım Denizlide koyduğum yer pek güvenli değil Allah korusun çalınır diye çok korkuyorum . ucuz ama etkili öğrenci işi alarm tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Ayrıca Denizlideki turuncu cbr burdan mı :) plaka sonu sanırım 7900 dü .

selam arkadaşlar
motorda özellikle 3. viteste 5500 6000 devirde motordan garip bir ses geliyor mu ?
sanki birşeyler birbirine sürtüyormuş da ses yapıyormuş gibi

selam arkadaşlar
motorda özellikle 3. viteste 5500 6000 devirde motordan garip bir ses geliyor mu ?

valla uzun yola cıktıgımda en son öyle bi ses vardı . sanki bi tel sürtüyormus gibi geliyordu çok sinir olmustum . sonra bi daha duymadım nedenini anlamadım .

ben sürekli duyuyorum
bu aralar körfezle kocaeli arasında gidip geliyorum
hergün 25 km civarı git gel yapıyorum
o ara özellikle dikkat ettim gıcık eden bir ses var
eskiden de vardı ama takmıyordum
sadece 3. viteste var

selam arkadaşlar

Aynen öyle bende de var o ses gazı bırakınca ve gaz açınca 3.viteste yapmaya başlıyor. Ama her zaman değil arada oluyor.

Beyler peki bu enjeksiyon sesi motorlarınızda ne alemde? Hani şu rolanride çalışırken viiiiiiiiiiiiii şeklinde ıslık gibi olan.

Bende o ses başta çok az veya yok gibiydi duyulmuyordu. 2300 kmden sonra aşırı sıcak hava da 500 km uzun yol gittim. o andan itibaren ses ortaya çıktı. 2-3 ay duydum. kışın kesti artık ses çok az boyutta duyulmuyor pek:cat: Hep aynı yerden benzin alıyordum. ses aldığım yer değişince çıkmış da olabilir pis benzinden bilmiyorum.

Aynen öyle bende de var o ses gazı bırakınca ve gaz açınca 3.viteste yapmaya başlıyor. Ama her zaman değil arada oluyor.

ben bir tek bende vardır diye buraya yazma gereği duymamıştım . şehir içinde farkedilmiyor bile ama uzun yolda gerçekten çok sinir ediciydi . ısınınca mı oluyor acaba .
ben o sesin bi grenajın vidasının gevşediğini yüksek devirde de ses yaptığını falan sanmıştım hatta . uzun zamandır kullanamıyorum unutmuşum . çok özledim ya :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar