Hataylı,İskenderunlu olarak gurur ve gıptayla izliyorum sizi hemşerilerim.
Keyfiniz daim olsun,selametle..
Teşekkürler hemşehrim Carlos.:cat:
Abilerim çok güzel bir gezi olmuş. kendimi belgesel ve macera filmi izler havada hissettim.

Tek kelimeyle süpersiniz. Gıpta ettim.
Gezen ayaklarınıza, güzel motorsikletlerinize, resimleri çeken ellerinize, bizlerle paylaşan güzel yüreklerinize sağlık.

:cat:
Güzel mesajına çok teşekkürler kardeşim.:wiinkk:
Beğenmen beni mutlu etti.:cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------
bu sitede gördüğüm en güzel gezi fotoğraflarıydı .. böyle geziler düzenleyip böyle gezilere katılmak dileğiyle.. tebrik ediyorum . muhteşem.
Övgülerine teşekkürler Ömer. Sağol.:cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:20 ----------
Yeni çıktı fırından bunlar. El yakıyor baylar bayanlar...
Bahadır'ım, ellerine sağlık. Teşekkürler. (Videoları da bekleyeceğiz.)
Bahadır Candemir'in anlatımı ve fotograflarıyla Aladağlar Kış Kampımız..:
Herşey sıtkı abilerde otururken ümitİn bizlere birkaç foto göstermesiyle başladı. Etkilenmemek elde değildi, gözümün önünden gitmeyen fotolardan birinde suzuki vitaranın yanında yükselen 3-4 metrelik kar duvarı bizleri mest etmişti. Karar verildi hemen oracıkta;
TEZ ALADAĞLARA GİDİLE
Tarih yaklaştıkça heyecan artıyordu, ümitin verdiği bilgilere göre hava sıcaklığı gece neredeyse -20 dereceleri buluyormuş, kimse birbirine belli etmemeye çalışsa da yusf yusf lar eşliğinde eksiklikler tamamlandı (sağlam bir tulum, cep sobaları, sucuk, kanyak, hellim peyniri vs...)
sabahı zor edip yola koyulduk, topboğazından fuat; iskenderundan da ümit ve savaşla buluşunca ekibin hatay kısmı tamamlanmış oldu.
Adanada biraz oyalanıp sabah kahvaltısı sonrası yahyalıya doğru harekete geçtik
Yahyalıya vardığımızda aladağ ekibi tamamlanmış oldu. Buluştuğumuz kahvede (st 17:00 suları) içimizi ısıttıktan sonra
-bu saatte gidebilir miyiz? (yusf)
-geç olmadı mı? (yusf yusf)
-sabaha mı bıraksak, gündüz gözüyle çıkarız abi!...
-ya geldik işte, planda bu gece dağda kamp atmak yok muydu, kalkın gidiyoruz!!! (hiheyyyyytttt)
-gideriz değil mi??? (yusf yusf)
-haydin ... hobaaa...
Derken bi celallenmeler, toparlanmalar, kalabalığın ilgisi üzerimizde, çıktık gidiyoruz.... (tabii bu arada güneş battı batacak, hava kararıyor). Yol ayrımına varıldığında derin bir sessizlik oluyor, yaklaşık 20 km karlar ve buzlar üzerinden gidilecek...
o kahve önündeki cevval ekip sus pus
maden ocağından gelen pickuptaki ekip bize manyak mısınız gibisinden bakarak birazdan buzlanmanın başlayacağını söyleyince macerayı ertesi güne bırakmaya karar verip ,az önce allah allah nidalarıyla ayrıldığımız kahvenin önünden geçerken kafalarımız yerde, kimseyle göz teması kurmadan kalacak pansiyon aramaya başladık.
Ertesi gün....
Aynı yol ayrımındayız, ekip toparlanıyor...
Gidiyoruz...
Daha ileri gitmekten vazgeçip, kamp yeri için güzel bir yayla yerini gözümüze kestirip yerleşme işlerine başladık... sonrasında keyiffff...
Derken karanlık bastırdı, gökyüzü tek tük bulutlar dışında tertemiz açık...
Kafalar güzel olmaya başladı sanki
Boğmaydı, rakıydı, viskiydi derken melekler gibi uyuduk, sabahın ışıkları ile uyandık attık kendimizi dışarıya, mis gibi bir güne...
Sabah içtimasını vermek üzere hakim tepeye doğru tırmanışa geçtik...
Kamp yerimiz tepeden...
Oksijen azlığı etkisi...
Toparlanma ve dönüş...
Fotolar biraz gecikti kusura bakmayın....
karda yaptığım ilk kamp olmasının dışında, bunu çok keyifli ve uyumlu bir ekiple yapmış olmak, bu geziyi anlatamayacağım kadar değerli kıldı benim için.
Hepinize çok çok teşekkür ederim.
Yeni plan programlarda görüşmek üzere...
Not: benden kurtulmadınız daha, yakında, ansızın birkaç video ile gelebilirim...