19/03/2012 Kocaeli Karamürsel İrfan Abimize Ziyaretimiz :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yakında motorcuların hacı olmak için gideceği yer olucak.

Bende gelim benide bi kutsa be İrfanım olurmu :)

Bu arada motoru satıp sarı rtr alasım geldi ne güzel motormuş o yaw :)
vayy gangam sen yaşıyonmu yaww :D
bak bu senin yorum tam benim ilgi alanıma giriyor haa :)
irfan agayı ziyaret için ihrama gireceklere vize bilet benden bundan gayrı :)

Sizleri tanımak beni de memnun etti,bu yaz sık sık görüşürüz artık gezilerde.
Motorum için iyi dileklerde bulunan arkadaşlara çok çok teşekkür ederim,sağolun varolun,
İrfan kardeşim misafirperverliğin ve hoş sohbetin için teşekkürler,
Resimleri yükleyemiyorum kusura bakmayın(benim PC'de sorun var sanırım),

Kocaeli İl Temsilcisi
Çok güzel gezi olmuş 2 kardeş motosikletle.:)Hatta ikiz demek daha doğru olur.Bu arada İrfan abinin kapısınıın önündeki Bis'i gördüm.O da yeni bir proje mi yoksa Sayın Kobra abim?:)
Yzf motorlu bir Bis fena olmaz hani.:queen:paylaşım için teşekkürler.

sen o bıs i daha yeni mi gördün fatihim çokopirensim :cherry: yzf motorunu bulsa ham yapacak lakin yok oğlu yok işte :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:33 ----------

Yakında motorcuların hacı olmak için gideceği yer olucak.

Bende gelim benide bi kutsa be İrfanım olurmu :)

Bu arada motoru satıp sarı rtr alasım geldi ne güzel motormuş o yaw :)

estağfurllah eyübüm one laaa kutsama filan papazmıyız olm biz :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:39 ----------

oooohhhhh maşallah mabede dönmüş bizim kobrişin mekanı :)bende bi ara şirinlerle gargamelide alıp getiriyim bari tekkeye çorba içmeye ,şeyh efendinin mekanına :)

ulen sevimli kerata ne ettin olum sen bu millete,havada uçan,karada kaçan,varmı ulen kobrişime yan bakan diyen demeyen hoooooop iniş takımlarını açar açmaz sana koşuyor :)
milletin rüyasına girip telekinezimi yapıyon olum,şeker,helva falanmı dağıtıyon söylede bizide sevsinler kıskandırma bizi akşam akşam :)

Yakışır kardeşime,onun gönlü zengin,muhabbeti,fikri,zikri,bakışı,arkadaşlığı güzel...
mt yakalamış boyle adamı hiç rahat bırakırmı:)
bende gıdıklamaya gelecem seni bi ara gangam seni seviyorum...

kankacım sen kalçanı düzelt gerisine garışma bende sana seviyoruym biliyorsun :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:42 ----------

İrfan abim yine her şey için teşekkürlerimi sunarım. :) Bizim içinde ilk defa güzel eğlenceli içten ve samimi bir gezi oldu yorumlar için teşekkürler fotoğraflar daha ilhan abidende gelecek :) baya bir fotoğraf olacak burda :)

:)))))))) iyi güldüm vallahi :) teşekkürler :) gerçekten baya bi ilgi çekiyo motorsikletim Allah nazardan saklasın cümlemizinkini. :)

rica ederim kardeşim her zaman beklerim başım gözüm üzerine :) bu arada apachı sizin motosikletlere bayağı bir imrendim kıyaslandığında bence fiyat ve performans olarak hakkaten honda cbf ve yamaha ybr den güzel gibi duruyor sanki artı , yanlışım varsa düzeltin hindistan menşeeli değilmi bunlar , uzun yolda bizzat denemem gerekiyor :)

birde mehmet senin km ni benmi yanlış okudum yoksa hakkaten 44 bin küsürdemi ?

öyleyse bu alet alınır valla :cherry: bizim tekteker ramço bile bundan aldı sanırım vardır onun bir bildiği :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:46 ----------

Ne bis i hangi bis. Bis arıyorum bende ( neden arıyorsam bis alasın geldi birden : )

len aylardır kapının önünde yatar durur garibanlıktan köftehor, gel al git yalnız inatçıdır biraz ayaklarını sürüye sürüye gider bak demedi deme :cherry: :queen:

İrfan abi o Bis cidden senin mi? Onu demo aracı yapalım sana.:DBir tarafına çakmak çıkışı,bir tarafına led döşe,koruma demiri tak,Cbf 150 motoru götürmez mi ki onu?:p

rica ederim kardeşim her zaman beklerim başım gözüm üzerine :) bu arada apachı sizin motosikletlere bayağı bir imrendim kıyaslandığında bence fiyat ve performans olarak hakkaten honda cbf ve yamaha ybr den güzel gibi duruyor sanki artı , yanlışım varsa düzeltin hindistan menşeeli değilmi bunlar , uzun yolda bizzat denemem gerekiyor :)
birde mehmet senin km ni benmi yanlış okudum yoksa hakkaten 44 bin küsürdemi ?
öyleyse bu alet alınır valla :cherry: bizim tekteker ramço bile bundan aldı sanırım vardır onun bir bildiği :)
Teşekkür ederim abi bizde sizi bekleriz her zaman Gemlik'imize :) abi motorlar Hindistan malı Suzukinin motorunu üreten bir yer bir ortaklık birşeyleri varmış zaten suzukininde aynı bu tip bi modeli var hatırlamıyorumda ismini GS150 mi öle bişidi.
Uzun yolda gayet memnunum biraz bel ağrısı yapıyor :) uzun yolda sürekli durum 5 dk mola vermek gerekir biz sana gelirken 3 kere durduk 5 er dkdan dönüşte bir tek yalova dışında geldik tek marş :) km konusu ise :) 4444.4 yazıyor abi :) nokta var arada yazıyla dörtbindörtyüzkırkdört kilometre dörtyüz metre :) oluyo :) :) :) o sana gelirken yolda çekmiştim şimdi 4700 e dayandı maşallah yemini suyunu verdimi gidiyo abi banamısın demiyor :) neyse biraz uzun oldu görüşmek üzere :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:38 ----------

Sizleri tanımak beni de memnun etti,bu yaz sık sık görüşürüz artık gezilerde.
Motorum için iyi dileklerde bulunan arkadaşlara çok çok teşekkür ederim,sağolun varolun,
İrfan kardeşim misafirperverliğin ve hoş sohbetin için teşekkürler,
Resimleri yükleyemiyorum kusura bakmayın(benim PC'de sorun var sanırım),

Teşekkürler İlhan abi herşey için hoş sohbetin ve bizi beklediğin için :) tekrar görüşürüz inşallah :) fotoğraflarıda bekliyoruz :) en can alıcılar sende vardır umarım :)

güzelbir gezi olmuş.stickerleri nereden alabiliriz bende istiyorum.reklamcılara sordum yapmıyorlarmış :pale: :bestmt:

pindim o bisin içine çok ferah tı:mrgreen:
Mezit hocam senin bir fotoğrafın var mı ya?:)Herkes abartıyor değil mi?Anladığım kadarı ile biraz balık etlisin?:)Söylemesi ayıp bende 55 kiloyum.Cub,mobylette neye binersem bineyim 1000'lik gibi oluyor.Yokuşta hiç yorulmuyor,1.9 litre yaktırdım 125 cc alete gerisini sen düşün.:queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
Mezit hocam senin bir fotoğrafın var mı ya?:)Herkes abartıyor değil mi?Anladığım kadarı ile biraz balık etlisin?:)Söylemesi ayıp bende 55 kiloyum.Cub,mobylette neye binersem bineyim 1000'lik gibi oluyor.Yokuşta hiç yorulmuyor,1.9 litre yaktırdım 125 cc alete gerisini sen düşün.:queen:

bısle çekilmiş olanı bulamadım lakin arşiv öyle fazlaki ama bunları buldum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:18 ----------

İrfan abi o Bis cidden senin mi? Onu demo aracı yapalım sana.:DBir tarafına çakmak çıkışı,bir tarafına led döşe,koruma demiri tak,Cbf 150 motoru götürmez mi ki onu?:p

mezit pinerse hayabusada taksan götürmez :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:20 ----------

güzelbir gezi olmuş.stickerleri nereden alabiliriz bende istiyorum.reklamcılara sordum yapmıyorlarmış :pale: :bestmt:

stickerları sevgili mod.lara yada adminden isteyebilirsin adresine kargo ederler sanırım , haddime düşmeyerek söylüyorum :)

Maşşallah Allah muhabbetleri arttırsın beyler. :) Paylaşımlar süper.

Senın garaja bi tabela mı assak? İrfan'ın Yeri gibi :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Maşşallah Allah muhabbetleri arttırsın beyler. :) Paylaşımlar süper.

Senın garaja bi tabela mı assak? İrfan'ın Yeri gibi :)

:cherry: görkemcim hasanın numarasını aldıysan sana gerekli açıklamaları yapacak kendiyle az önce görüştüm :)

tabela işi şimdilik kalsın fazla sivrilmeyek :cherry:

Gece kusu Irfan ozel msjini gordum ama cevaplayamiyorum. Ararim az sonra.

Maşallah maşallah İrfan abi kendini nasıl sevdirdiyse açtığı, isminin geçtiği, yorum yazdığı her konu patlıyor maşallah :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar