- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar İrfan abimizle haberleşip bugün benim hafta tatilim olduğundan bi gezi yapayım dedim yanlız gidicektim baktım Yusuf abimde bende geleyim bensiz nereye gidiyosun dedi hadi gel bakayım dedim çıktık Gemlik'ten yola saat 12:40 civarında bastık gaza giderken 2 3 kez 3er 5er dk durduk ilk fotodada kmyi kaçırmak istemedim Yalovayı geçtikten sonra durdum çektim fotoğrafını pek çekemedik giderken ama sağlık olsun yine paylaşayım istedim.
Buyurun Fotoğraflar...
Gittiğimizde İlhan abiyi bekletmiş İrfan abi Onunlada tanıştık birkaç muhabbet ettik o da yeni almış motorunu Ybr 250 hayırlı olsun ve onunda çıkması gerekti uğurladık kendisini.
[
Ve Artık Dönüş Fotoğrafları
Dönüşte Birtek Yalova girişinde benzinlikte ihtiyaç molasından sonra devam.
İrfan abimin verdiği stickerleride yapıştırdık 2 Apachenin aynı yerlerine
Fark Olmasın dedik 
Ve nihayet Gemlik'teyiz hemen Akif abimizin yanına uğrayıp 10 15 dk muhabbetten sonra evlere
Ve Sonunda Kapımın Önündeyim kazasız belasız geldik.
Teşekkürler İrfan abi İlhan abi bizim için vaktinizi ayırdığınız hoş sohbet muhabbetiniz için tekrar görüşmek üzere İrfan abi İlhan abideki resimleride bekliyoruz

Buyurun Fotoğraflar...
Gittiğimizde İlhan abiyi bekletmiş İrfan abi Onunlada tanıştık birkaç muhabbet ettik o da yeni almış motorunu Ybr 250 hayırlı olsun ve onunda çıkması gerekti uğurladık kendisini.
[
Ve Artık Dönüş Fotoğrafları
Dönüşte Birtek Yalova girişinde benzinlikte ihtiyaç molasından sonra devam.
İrfan abimin verdiği stickerleride yapıştırdık 2 Apachenin aynı yerlerine
Ve nihayet Gemlik'teyiz hemen Akif abimizin yanına uğrayıp 10 15 dk muhabbetten sonra evlere
Ve Sonunda Kapımın Önündeyim kazasız belasız geldik.
Teşekkürler İrfan abi İlhan abi bizim için vaktinizi ayırdığınız hoş sohbet muhabbetiniz için tekrar görüşmek üzere İrfan abi İlhan abideki resimleride bekliyoruz