TMKB fotoğraf yarışması sonuçlandı

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Türkiye motosiklet kulüpleri birliği tarafından motosiklet aşkı temalı fotoğraf yarışmasında dereceye girenler ödüllerini motosiklet fuarında aldılar.

Yarışmada dereceye girenler ;

Birinci:Turgut Ekinci
İkinci: Serkan Söğüt
Üçüncü: Yusuf Saltanlar
Dördüncü: Mehmet Karabulut
Beşinci: Burak Zengin

1. olan yarışmacıya - Plaket
Mont + Kask + Eldiven + anahtarlık
2. olan yarışmacıya - Plaket
Polar Mont + Cross el koruma + Eldiven + Elcik
3. olan yarışmacıya - Plaket
Termal içlik + Neopren Mont + Neoplan Maske + Anahtarlık
4. olan yarışmacıya Kask çantası + Kask + Eldiven + Buff + Anahtarlık
5. olan yarışmacıya
Motorsiklet brandası + Halat Kilit + Zincir Spreyi + Anahtarlık

1.
27615020.jpg

2.
83455436.jpg

3.
43742342.jpg

4.
86156802.jpg

5.
27415025.jpg

Ekli dosyalar

• tmkbfotoodul.jpg
    tmkbfotoodul.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 4,947
Üçüncü: Yusuf Saltanlar :rendeer:
Yusuf arkadaşımı tebrik eder :cat: başarılarının devamını dilerim. :mrgreen:

Yalnız çamur atmak gibi olmayayım ama fotoğraflar hiçte öyle aman aman değil,keşke katılsaymışım :) ama tanıdıklar seçildiyse başka tabi..

Moderatör
Bence 3. olan arkadas 1. olmaliymis. Tebrikler.

Bilmeden tam yazacaktım ki 3. foto şahane olmuş diye.Bizden biriymiş.Tebrikler hocam.Şahane poz...Güle güle kullan hediyelerini.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
4 güzel yakalanmış

Yalnız çamur atmak gibi olmayayım ama fotoğraflar hiçte öyle aman aman değil,keşke katılsaymışım :) ama tanıdıklar seçildiyse başka tabi..

Bence 3. olan arkadas 1. olmaliymis. Tebrikler.

Hadi ilk bilgiç ben olmayayım diye sustum, ama... :)
İlk foto bariz şekilde Photoshop ile düzenlenmiş, buna uyuz oluyorum işte :) Hele yarışma söz konusuysa.
Onu 1. seçen jüride ben olsaydım, kesin hepsine dalardım. Hadi dövemedim, en azından çok pis baarırdım :jocolor:

Konu Motosiklet Aşkı olunca, 4. ve 5. spor fotoları ne alaka şimdi mesela :silent:

Beni fotoğraf yarışmasında 3. seçtiler ama görüyorumki sizin gönlünüzde 1. olmuşum ne mutlu bana... :cat: Hepinizi çok seviyorum :joker:

bütün adayları görseydik iyi olurdu...diğerlerini düşünmek bile istemiyorum..derecede kayda değer 2 tane foto var..

Aynen katılıyorum öyle çok bi özellikli fotoğraflar yok.. Yani motosiklet aşkını anlatan tek fotoğraf 3. fotoğraf bence..

Ben bu yarışmaya katılmayı unuttum ya.. :) İlk gördüğümde ohoo marta çok var demiştim. Ki geldi gitti kaçtı yarışma. :)

Beni fotoğraf yarışmasında 3. seçtiler ama görüyorumki sizin gönlünüzde 1. olmuşum ne mutlu bana... :cat: Hepinizi çok seviyorum :joker:

bu fotografı ilk yayınladıgında da cok enteresan ve guzel fikir olarak begenmiştim,
eline koluna fikrine saglık,basarılar dilerim kardesime

motosiklet aşkı temalı fotoğraf
yarışmanın temelinin bu olduunu düşünürsek 3. hariç dierleri doa teması olmuş gibi..

3. Fotoğraf gerçekten bir çok kişiye örnek olmuş durumda. :cat: Ben bile aynı pozu vermek istiyorum :)

Hadi ilk bilgiç ben olmayayım diye sustum, ama... :)
İlk foto bariz şekilde Photoshop ile düzenlenmiş, buna uyuz oluyorum işte :) Hele yarışma söz konusuysa.
Onu 1. seçen jüride ben olsaydım, kesin hepsine dalardım. Hadi dövemedim, en azından çok pis baarırdım :jocolor:

Konu Motosiklet Aşkı olunca, 4. ve 5. spor fotoları ne alaka şimdi mesela :silent:
kardeş birinci olan fotoğraf,başka bir forumdan kaliteli bir motorcu arkadaşımıza aittir.
photoshop kullanıp kullanmadığını bilemem. yarışmaya zaten birden çok fotoğrafla katılmıştı
bildiğim kadarı ile ödül tüm fotoğraflar verilmiştir.
diğer fotoğrafları da bunlardır.

[/QUOTE]

Diğer fotoğrafları bilmem ama bana kalırsa dereceye giren fotoğraflar arasında kadraj,perkpestif,çekim tekniklerini sergileme açısından birinci fotoğrafın doğru seçim olduğunu düşünüyorum ve dereceye gren tüm arkadaşları tebrik ediyorum bu tür yarışmaların devamını bekliyorum hoşçakalın herşey gönlünüzce olsun:cat:

Yarişmanın adı motosiklet aşkı ise tek resim 3. olan Yusuf kardeşimin resmi .... kesinlikle 1 . olması gerekirdi... kadrj , çekim teknikleri , perspektiften bahsenden arkadaşıma 3. olan resime tekrar bakmasını tavsiye ederim , o dediklerinin hepsi bu resimde var ama bu resimde anlatılan motosiklet aşkı hangisinde var sen söyle .... 1. ve 2. resimlerin neresinde motosiklet aşkı var biri bana göstersin lütfen .... Dağ başındaki ineğin peşinden giden bir motormu yoksa ormanlık bir arazide çekilmiş karanlık bir motor suretimi ???...... Resim güzel olabilir ama konu motosiklet aşkı ise bu konuyu en güzel işlemiş olan tek resim 3. olan .... yazık olmuş..

Yusuf kardeşim sende mütevazi olma bence çalışmış ,uğraşmışsın emek etmişsin ortaya güzel bir eser çıkarmışsın, hakkın açık bir şekilde yenmiş senin ....

Yarişmanın adı motosiklet aşkı ise tek resim 3. olan Yusuf kardeşimin resmi .... kesinlikle 1 . olması gerekirdi... kadrj , çekim teknikleri , perspektiften bahsenden arkadaşıma 3. olan resime tekrar bakmasını tavsiye ederim , o dediklerinin hepsi bu resimde var ama bu resimde anlatılan motosiklet aşkı hangisinde var sen söyle .... 1. ve 2. resimlerin neresinde motosiklet aşkı var biri bana göstersin lütfen .... Dağ başındaki ineğin peşinden giden bir motormu yoksa ormanlık bir arazide çekilmiş karanlık bir motor suretimi ???...... Resim güzel olabilir ama konu motosiklet aşkı ise bu konuyu en güzel işlemiş olan tek resim 3. olan .... yazık olmuş..

Adaşım,
Hüseyin' e katılıyorum. Konuyu anlatan en iyi fotograf. Ancak diğer arkadaşlarımızın fotografları da son derece güzel olmasına rağmen konuyu anlatımda başarısız kalmış.
Başta seni olmak üzere tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.
Bu tip yarışmaların tekrarlanmasını diliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar