[Tekirdağ - MT]

selam arkadaşlar.ben ankaralıyım.çerkezköydeyim 8 aydır...Cbf alcam yakında..

varmı cerkezköyden?

Merhaba tekirdağ mt. Aranızda fuara giden var mi? Ben pazar günü sabahtan gideceğim havalar pazar günü düzelicek diye umut ediyorum. Birlikte gitmek daha keyifli olur. Çerkezköyden sabah 09.00 gibi çıkacağım. Motorum cbr 125, muhtemelen rüzgarda olur otobanda 80-90 arası takılırım.

tekirdağ gibi bir ilde birsürü motor olmasına ragmen (ben ankaralıyım,çerkezköyde kış günü bile görüyorum birsürü binen var) hiçbir gezinti etkinlik yok..anlam veremiyorum arkadaşlar..yaz bir gelsin.....

Edirnede honda 2005 1000 RR var ama burada bumakıneden anlayan yok :S on tekerlekten surtunme sesı gelıyor ve bır turlu gıtmedı . forumları karıstırdım bıraz dıskten yada balatanın bıtıklıgınden olabılırmıs. sanayıyede sokmak ıstemıyorum cunku bu ses yuzunden tuttu bılyelerını degıstırdıler motosıkletın. honda servısı çorluda varmıs sanırım yardımcı olursanız mutlu olurum

MRB ARKADAŞIM ÇORLUDAKİ SERVİS USTASI ACEMİ TEKİRDAĞDA YENİ SANAYİYE GİT SUZUKİ SERVİSİVAR BÜTÜN BUYÜK MOTORLARA BAKAR KALİTELİ USTADIR BEN CBF 150 Mİ ÇORLUDAKİ SERVİSE FAZERİMİDE TEKİRDAĞA GÖTÜRÜRÜM

Edirnede honda 2005 1000 RR var ama burada bumakıneden anlayan yok :S on tekerlekten surtunme sesı gelıyor ve bır turlu gıtmedı . forumları karıstırdım bıraz dıskten yada balatanın bıtıklıgınden olabılırmıs. sanayıyede sokmak ıstemıyorum cunku bu ses yuzunden tuttu bılyelerını degıstırdıler motosıkletın. honda servısı çorluda varmıs sanırım yardımcı olursanız mutlu olurum

Edirne'de bizim zamanımızda Ahmet usta vardı kapıkule yolunda , sanırım şu anda yeni sanayideymiş yeri , eskiden race motorlar ona gelirdi.
Çorlu'da ise Kadir var bilgili ve tecrübeli bir arkadaştır büyük motorlar konusunda.
Çorlu Honda'nın ustasıda Kadir'in kardeşiydi eskiden en son İtalya'da diye duydum. Serviste geçen sene servis şefi idareten bakıyordu motorlara , şu anki durumu bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar