Süper ötesi bir gün daha.. 4,5 saatlik uykuyla bir gün nasıl geçer sorularımın cevapları yukarıdaki fotolarda da gözüküyor.. Kah toprak, kah çamur, kah kaya.. Bu arada derede balık tutmayı da öğrendim, üstelik botlarla.. Üstadın da dediği gibi korkuları bir yana bırakıp bu işin felsefesine odaklandıkça her geçen gün kabiliyet artıyor..
Söylemeden edemeyeceğim bir kaç nokta var;
- Bu gezimizde konuk misafirimiz Özgür'e de sonsuz teşekkürler, verdiği motivasyon, taktikler ve her şeyden öte keyifli sohbeti için..
- Gezi başlangıcında kakara kikiri eşliğinde yapılan ısınma hareketleri sayesinde, bugün masamın başında ağrısız sızısız bu satırları yazabiliyorum..
- Bir tümsek çıkışında söylenen söz aslında tüm bu yaşananları özetliyor, o söz: "Korkma ben burdayım".. Evet gerçekten orda biri var ve artık ne bana ne de motorum için hiç bir olumsuzluk yaşamayacağıma inanıyorum.. Burnumun dikine gittiğimde suyun için boylayacağımı, efendi gibi söz dinlediğimde ise kendi kendime inanamayacağıma da.. Bu güven ve bize eğitimin her dakikasında bir şeyler öğrettiğin için çok çok teşekkürler Kürşat hocam..
Özetle yaklaşık 2000 km'dir topraktayım, neyleyim asfaltta geçirdiğim 150-200 bin km.'yi diyor başta Kürşat hocama sonra da saz arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum..
Puhurider eğitimleri tam gaz devam edecek inşallah.. Kimdir bu puhurider diyenler için:
http://www.puhurider.com/