Merhabalar :)

Merhabalar yeni aranızda yeniyim. Bursa / Gemlikte oturuyorum. HYO GT250R kullanıyorum. Hepinizin tekerlerinin düz basması dileğiyle :)

Hoşgeldin sefalar getirdin tekerin düz bassın.Katılımcı ve daimi olman dileklerimle...

Kocaeli İl Temsilcisi
dostum gemlikten bir kaç arkadaş daha var, burada tanıdığımız , keşke biraz kendinizden bahsetseydiniz hiç olmaz ise aramıza bir arkadaşımızın katılmış olmasına sevinirken ismini de öğrenerek tanışmış olurduk ben irfan bu arada :)

Son düzenleme:
Moderatör
dostum gemlikten bir kaç arkadaş daha var, burada tanıdığımız , keşke biraz kendimizden bahsetseydiniz hiç olmaz ise aramıza bir arkadaşımızın katılmış olmasına sevinirken ismini de öğrenerek tanışmış olurdun ben irfan bu arada :)

Arkadas da Remzi Tuna, nickinde oyle yaziyor en azindan :p

Hocam hosgeldin..

Kocaeli İl Temsilcisi
Arkadas da Remzi Tuna, nickinde oyle yaziyor en azindan :p

Hocam hosgeldin..

günaydın şekerim :) sen zaten heeeeçççç gözüme gözükme kayıp korsan seniiii :) biliyorum okudum aslında lakin arkadaş yeni olduğu için alta ismini yazmamış zira o alttaki isimler benim için bağlayıcı profil niclerini hatırımda tutamıyorum bilirsin işte benim işlemciler ve harddisk sorunlu erdem , :cherry:

Moderatör
günaydın şekerim :) sen zaten heeeeçççç gözüme gözükme kayıp korsan seniiii :) biliyorum okudum aslında lakin arkadaş yeni olduğu için alta ismini yazmamış zira o alttaki isimler benim için bağlayıcı profil niclerini hatırımda tutamıyorum bilirsin işte benim işlemciler ve harddisk sorunlu erdem , :cherry:

Motoru toparliyayim gelicem abi, boyattim,begenmedim yine boyaya girecek bugun :) Gelicem gelicem, kafada proje cok :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar