Yine aynalarına bakmayan bir sürücü Yine hüsran işte video

kaza nasıl olmus bılmıyorum ama bu kadar durgun bır trafık bnce aralardan gecmek bu hızla rısklı emnıyet serıdınden gıdılse tamam sonucta sızın gıttıgınız yer bır serıt degıl ve arac surucusu beklemedıgı bır an yanında gecılıyor kımılerı belkı bana kızıcak ama fıkrım bu...

düşük süratte ve full koruma olduğu halde bu kadar acı çekmiş süratli ve korumasız olsa ya hurilerle ya nurilerle meşke duruyor olacaktı zaten.

başlıkta aynalara bakmadığı yazılmış ama şahsen videodan hiç bir şey anlamadım. bu kadar canı acıdığına göre direkt bedeniyle araba temas etmiş olabilir. düşmek ikinci kısmı gibi geldi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vidyonun üstüne dikkat ettiysen çarpan adam takla atıp motordan düşüyor,aralardan bukadar hızlı gitmek de pek iyi değil,tulum da spidi ha benim monttan :)

başlıkta aynalara bakmadığı yazılmış ama şahsen videodan hiç bir şey anlamadım. bu kadar canı acıdığına göre direkt bedeniyle araba temas etmiş olabilir. düşmek ikinci kısmı gibi geldi.

Çarpışma anında Sürücü havalanıyor. Kaza anı çok kısa videonun üstüne bakmanız gerekli. benim amacım böyle durumların oluşabileceğini göstermek Lütfen Dikkatli olalım arkadaşlar. Aynısı benimde başıma geldi çünkü

Sağa kırıp yandan direk vuran araç sürücüsü 18-19 yaşında ve heyacanlı bi tip.

Bizdede özellikle sıkışık e-5 ve otoban trafiğinde çok dikkat edilmeli. Sıkışık trfikte bunalan araç sürücüleri bir anlaık bir noşluktan hiçbirşey kazanmıyıcağının bile bile yan şeride atlayabiliyor.

şerit aralarından sürerken hız düşük dikkat ise maksimumda olmalı. Ben motosiklet sürücüsü olduğumdan 2 defa ölü noktayı kontrol ediyorum arabadayken kurye falan varmı diye.

Bu yönden örnek bir video:cat: Çoğumuz aradaki koridorun cazibesine kapılıp 60-70 km ile gidiyoruz. Otomobillerler hız farkı 2-3 metre fren ile hızı eşitleyebilecek kadar olmalı daha fazla değil

kör nokta aynaları var, 3-4 cm'lik ebatlarda. mevcut aynanın köşelerine yapıştırılıyor. herkese tavsiye ediyorum.

benim gördüğüm motorlu bodoslama arabaya dalmış araba sağa dönmeye çalışıyordu galiba -yani biraz yan duruyor-
aradan geçeceği sanan motorlu yol daralınca bindirmiş...ayna ne alaka onu anlamadım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar