[Kocaeli - MT]

Arkadaşlar Koray abiyle beraber giden biri olursa bende artçı olarak gelebilirim pazar günü ful boşum hava güzel olcak motorumu sattığım için artçı olabilirim full korumalıklıyım bi sıkıntı olmaz yani "artçı alamam korkarım, o sorumluluğu alamam, kaskın nerde, dizliğin yok mu... vs" :D:D gibi bahaneleri bi kenara atın artçı gelebilirim giden varsa en azından 3 kişi oluruz :)

İsmail sesimi duy.. benimle geliyormusun kanka.. ona göre bi program çizelim.. yada yarın buluşalım .. ben bi irfan aga yapabilirm

Selam arkadaşlar...Koray naber napıyosunuz pazar günü gidiyomusunuz? BEYKOZ sanırım nası gitmeyi düşünüyosunuz otobandan şehir içi mi? bende kgs de ogsde yok ama eski istanbul yolundan falan olursa katılabilirim bende bu akşam döndüm istanbuldan. İsmail aykutu artçı alır 4 kişi gideriz:cat: hava 20 derece gözüküyor ama inş sıcak olur:mrgreen: haber bekliyorum.

arkadaşlar yolunuz açık olsun dikkatli olun foto ları bekliyoruz şimdiden:cherry:

Abi ben varım valla :) Artçı gelirim full kıyafet var sıkıntı yok ben düşçemde bişe olcak diye üzülmeyin hiç basın gaza sıkıntı yok :):) :D

Koray abi msj atmışssın ama telden girdiğim için mesajın sadece 1 2 kelimesini görebildim sanırım gezi var ve bende davetliyim . Lakin ben suan foçadayım
Pazar günüde burhaniyede yarış var oraya gidicem

Evet ben gelicektim yarın izin günümdü ancak bugün motorla seyehat halindeyken uçan teneke şahinin biri geldi beni buldu ve önden bana çarptı.Allaha şükür vücut bölgemde korumalı mont,eldiven ve kask vardı vücuduma pek darbe almadım ama bacaklarımda sıyrıklar meydana geldi.Verilmiş sadakamış varmış diyelim.

Son düzenleme:
ßyD€wİll_41;2613993' Alıntı:
Evet ben gelicektim yarın izin günümdü ancak bugün motorla seyehat halindeyken uçan teneke şahinin biri geldi beni buldu ve önden bana çarptı.Allaha şükür vücut bölgemde korumalı mont,eldiven ve kask vardı vücuduma pek darbe almadım ama bacaklarımda sıyrıklar meydana geldi.Verilmiş sadakamış varmış diyelim.

http://www.upload.gen.tr/resim.php/...tr/uploads11/z7qwf1nh/thumb_Foto__raf0203.jpg[/URL]
http://www.upload.gen.tr/resim.php/...tr/uploads11/z7qwf1nh/thumb_Foto__raf0204.jpg[/URL][/url]
geçmiş olsun kardeş Allah korumuş. Çarpan araç kesin modifiyeli bişeydir.

teşekkür ederim. Yok araba modifiyeli değildi yalnız adam arabada deney yapıyormus yenı cıkmıs sanayiden onuda geldı benim üstümde denedi.

geçmiş olsun ender , sana bişey olmaması sevindirici.. motorun masraflarını karşılayacak mı ?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar