Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Dostlar selam.Bu hafta kredi onaylandı.Yarın Konşuk Motor'a imzaya gidiyorum işlemleri başlatmak için.Önümüzdeki haftasonu sanırım teslim almış olurum motoru.İşlerimin yoğunluğundan anca yarın gidebileceğim:)

Bu arada rengi siyah:joker: Umarım hayırlı olur benim için.

Hadi hayırlı olsun dostum, Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.
Ee ne ısmarlıyorsun o zaman bize :cherry:

2100 KM DE BENİMKİ

Hayırlı olsun.siyah her zaman iyidir :)
Teşekkürler:)

---------- Post added at 17:56 ---------- Previous post was at 17:54 ----------

Can çok sağol,inşallah hepimiz kazasız belasız sürelim:)
Ayıpsın ne istersen ısmarlarım ,o zaman şöyle yaparız ben teslim aldıktan sonra bir buluşma/gezi ayarlarız... orada ıslatırız:wiinkk:

Hadi hayırlı olsun dostum, Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.
Ee ne ısmarlıyorsun o zaman bize :cherry:

Can çok sağol,inşallah hepimiz kazasız belasız sürelim:)
Ayıpsın ne istersen ısmarlarım ,o zaman şöyle yaparız ben teslim aldıktan sonra bir buluşma/gezi ayarlarız... orada ıslatırız:wiinkk:

Senin canın sağolsun, ısmarlamış kadar oldun :)
Yapalım bir organizasyon o zaman :cat:

Peki arkadaşlar HONDA'nın sitesine bu durumu mail olarak atın bakalım ne diyecekler LÜTFEN bu durumu önemseyin belki onlarında fark etmediği bir durum olabilir. Test için şekerpınar'daki fabrikaya çağırabilirler...
not: Bütün arkadaşlar birlikte mail atarsanız emin olun muhakkak geri dönerler !

Hasret bitti sonunda..Bugün akşam üstü motorumu aldım.

İlk fotolar :)

Darısı yıllardır motosiklet özlemi çekenlerin başına :))

merhaba arkadaşım.şıkırtı sesi 5500 devirde,yani torkun tavan yaptığı bir anda basamaklarınızın kopilyelerinden gelmektedir.oradaki pullara dikkat ederseniz sallanmaktadır.o pul ve kopilyelere ufak bi lastik sarıp deneyin artık ses duymayacaksınız.Bilginize...

---------- Post added at 03:06 ---------- Previous post was at 03:03 ----------

Benim motorum yağ yakıyor şu anda ama 5500 rpm'de şıkırtı sesi hafif var.
3ncü viteste daha çok belli oluyor. Diğer viteslerde pek duyamadım.

merhaba arkadaşım.şıkırtı sesi 5500 devirde,yani torkun tavan yaptığı bir anda basamaklarınızın kopilyelerinden gelmektedir.oradaki pullara dikkat ederseniz sallanmaktadır.o pul ve kopilyelere ufak bi lastik sarıp deneyin artık ses duymayacaksınız.Bilginize...

SATILIK CBR 250r

Değerli arkadaşlar scooter kullandıktan sonra şehir içinde vitesli işini kıvıramadım. Hevesle aldım olmadı 20 şubat'ta Konşuk motordan 9,700 TL.ye maloldu. çiziksiz lekesiz tertemiz
şu anda 160 km.de. sitenin kapalı garajında örtüsünde muhafaza ediyorum. Renk tri color. FİYAT: 8,750 TL. TEL: 0555 - 376 94 60 (Mustafa)

evet havalar çok değişken bu aralar ne olacağı belli olmuyor :/ ama burda geçenlerde 2-3 tane cbr250 vardı yeni almışlar heralde turluyolardı bulvarda habire :)

Arkadaşlar ön cam fiyatı 50 tl + KDV imiş
Yani 59 tl gibi benim ön camda cizikler oluşmuştı bende cbr yzısıyla kapadım idare ediyor şimdilik masrafa gerk yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar