Haklısın da bu gezi günü birlik aynı lokasyonda olanlara iyi ,istanbulda yaşayanlar arkadas ceversi olayında şanslı, didim gezek görecek cok yer var izmir üst taraf fetiye alttaraf, tek motorum, yanıma adam bulamıyorum tek takılmada bir yere kadar yakınlarda bende gurup lara baktımda en yakın aydın da var onlarında sartları vs. cok kafadengi insan lazım nasip yaz geliyo bakalım amam şu forum işine el atarım ben bilgi işlem de çalışıyorum ciddi ciddi oluru var bu işin.
Forum işi kafamda daha farklı oluşuyor benim,
önceliği gezi yapabilen bir topluluk oluşturmak
ikincisi birbiri ile motor haricinde yardımlaşmayı becerebilen bir topluluk oluşturmak
bu iş hayatında maddi manevi yardımlaşmayı getirecektir nede olsa ortak bir ruhun peşinde oluş olacak bu forumda
ama öncelik gezi planlayıcısı olarak düşünüyorum
umarım arkadaş çevresi kalabalıklaşır ve böyle bir uygulamayı başlatabiliriz, belkide ilk tohumunu atmışızdır belli mi olur
bu arada kredim çıkmadı ama gidip 2 bin kapora verdim motora (turkuaz rengine), eğer ay sonunda yine kredi çıkmaz ise kendi imkanlarımla ödeyip Nisan ilk haftası gibi alacağım motoru maalesef

bu biraz beni zorlayacak çünkü kıyafet ve kasklar filanda belli bir miktar tutacağa benziyor.