sağol kardeş@zonta;
@ozan;
hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan inşaAllah...:rendeer:
sağolasınozan güzel görünüyor güle güle kullan.lastikler orjinal shinko larsa maddiyat müsait ise degiştirmeni tavsiye edicem .kilometre az bile olsa 4 yıllık lastik yol tutuşu zayıflamıştır artık.ön29 arka 32 hava artçı alıcaksan arka 36 . o
ses benzin otomatiginden geliyor. kontagı ilk çevirdigindede bir ses duyacaksın sesin bitmesini bekle sistem çek ediyor kendini.kontagı çevirip hemen marşa basarsan FI hatası verebiliyor.
sağol kardeş)
...
Motorla giderken gaz veriyorsunuz ya gazı bırakınca tekrar verince silkeleme yapıyor yani çalkantı rahatsız edici geldi boşluk varmış gibi sanki normali bu mudur ?
acaba takozlar mı değişecek ?
birde kanuni racer200 de boşa atmak çileydi bundada aynısizdekilerde aynımı dururken boşu tutturamadım bi ,,
böyle uzun bir süre tuhaf sorularım olacaktır kusuruma bakmayın :cherry:
Gaz bırakınca motor hızını aniden keser gaz verince de aynen topuklar senin dediğin neden oluyor anlamadım eğer gazı kestiğinde deviri fazla düşürüyosan vites büyük gelmeye başladığı için olabilir (tamamen sallamasyon)
Olduğun yerde bazen dişliler uygun durumda durmadığı için boşa alamayabiliyorsun 5 -10cm ileri geri yapıp denersen geçtiğini göreceksin.
Ya da olduğun yerde geçsin diyorsan 5bin devire kadar gaz ver boşa almayı dene geçecektir.
sor tabi hatta en ufak detaya kadar sor. Beni buralar kesmediği için gavurların sitelerinde dolaştım çok süre bir sürü şey sordum. Sıfır bilgiden başlayıp az buçuk fikir sahibi oldum.
Ayrıca şu sigorta olayına harbi uyuz oldum.
Haziranda sıfır 2011 motosiklet 28 yaşında aklı başında, yakışıklı, karizmatikdaha önce ki dönemde hiç kaza yapmamış biri olarak sizin söylediğiniz rakamların 2 katı sigorta nasıl çıkar hiç anlamadım.
sizi racer 200 topicinde görmüştüm gt250 için kanuni iyi mal yapmış çin malı demştiniz araştırdınız umarım hyosung uönceki motorumdada olmuştu bu boşluk olayıarka lastik takozları değişmişti
bu boşa geçirmeyi dediğin 5-10 cm iyiben sürekli ileri iterek çözüyordum bazen ama devir olayını ilk senden duydum ilk fırsatta deneyeceğim
)
yarın sabah axa dan yaptıracağımkaza kaydım yok 28 yaş ama otomobilde işin içine giriyorsa ceza ultra bende
onuda axa dan yaptırıyordum
![]()
sabah yaptıracağım merak ediyorum kaç tl alacaklar
önceki motorumdada olmuştu bu boşluk olayıarka lastik takozları değişmişti ,,
bu boşa geçirmeyi dediğin 5-10 cm iyiben sürekli ileri iterek çözüyordum bazen ama devir olayını ilk senden duydum ilk fırsatta deneyeceğim
)
yarın sabah axa dan yaptıracağımkaza kaydım yok 28 yaş ama otomobilde işin içine giriyorsa ceza ultra bende
onuda axa dan yaptırıyordum
![]()
sabah yaptıracağım merak ediyorum kaç tl alacaklar
birde şimdi mesela 100 veya 80 le giderken kırmızı yandı yavaş yavaş duruyorsunuz ama ben mesela 5. yada 4. viteste iken boşa atmaya çalışıyorum ama tabi hız halen yüksek çat çut takgibi sesler geliyor özellikle 1 e geçince kullandığım bütün motorlarda oldu bu durup öylemi vites geçireceğiz 5 ten 1 e
tamamensoylenti' Alıntı:Asya araçlarında(japon olsa da fark etmez) az metal kullanılır çünkü metali dünyanın öbür ucundan getirirler ve pahalıdır. Avrupa ve Amerika araçlarında ise metalden kaçmazlar. Ve motosikletin en fazla metal içeren yeri olan şanzımanda vites geçişleri yumuşak olsun diye Avrupa-Amerika araçları çok sayıda dişli kullanır. Asya araçlarında ise arada ufak boşluk vardır. dolayısıyla geçişler biraz daha kemikli olur.
güzel olmuş motorlar , biraz zaman geçsin bende yapıcam inş bi değişiklikler, soldaki motorun egzozun üzeri kaplamamı boyamı onu anlamadım nasıl yaptınız acaba merak ettim![]()
Bu arada Arkadaşlar.Gri/Siyah Hyosung'a sizce sarı jant şeridi sarı elcik manet gider mi?
ben app plaka alıp silikonladım gayet şık oldubugün plakayı aldımda belki abes bi soru olcak ama hakkaten bilemedim bu plakayı plakalığa yapıştırıyomusunuz deliyomusunuz , delsek yazılara denk geliyo delikler :silent:

yavaş indiriseniz 55km hızda 1.vitese zaten böle dişlilerin birbirine sürtme sesleri gelir geçirmeniz zor hızlı yapmanız gerekir misal konusuyorum bende örnek teşkil ettiğini biliyorumBenim araba ehliyetimde de motosiklet ehliyetimde de en ufak cezam yok cillop gibin
Vitesleri yavaş yavaş düşür. Hız düşürdükce vites düşür.
Kask takılıyken çok duymuyorum ama aslında vites düşürürken harbiden çat çut iniyor vitesler ilk zamanlar "lan bırakıcaz şanzımanı burda galiba ya da olm sıfır aldık ama bi sıkıntı mı var bunda" diye düşündüğüm olmuştuAma ne yazık ki bu motosikletin vites geçişleri bazen pamuk gibi olsa da çoğunlukla çatır çutur oluyor.
Atıyorum 2. viteste 55km hızla gidiyorsun debriyajı sıktın 1. vitese düşürdün ama debriyajı bırakmadın yine de şanzımandan 1. vitese özel bi ses gelir der ki "1. vites için fazla hızlı gidiyorsun" .Sonuçta debriyajı da sıksan balatalar biraz biraz tutuyor.
Şöyle bir teorisi vardı bi abimin.
Belki de bu sebepten oluyor vites olayı. bilemiyorum

sizin alet şimdi yağmurda istopmu ediyor sürekli ?selam reyzingciler (böyle diyor benim ufak oğlum )
bir kaç foto'da benden olsun sizlere,gündüz farı uygulaması
[url]http://img714.imageshack.us/img714/8085/cimg102727.jpg[/URL]
Uploaded with ImageShack.us
[url]http://img809.imageshack.us/img809/4638/cimg1027226.jpg[/URL]
[url]http://img543.imageshack.us/img543/7846/cimg1027211.jpg[/URL]
Gaz bırakınca motor hızını aniden keser gaz verince de aynen topuklar senin dediğin neden oluyor anlamadım eğer gazı kestiğinde deviri fazla düşürüyosan vites büyük gelmeye başladığı için olabilir (tamamen sallamasyon)
Olduğun yerde bazen dişliler uygun durumda durmadığı için boşa alamayabiliyorsun 5 -10cm ileri geri yapıp denersen geçtiğini göreceksin.
Ya da olduğun yerde geçsin diyorsan 5bin devire kadar gaz ver boşa almayı dene geçecektir.
sor tabi hatta en ufak detaya kadar sor. Beni buralar kesmediği için gavurların sitelerinde dolaştım çok süre bir sürü şey sordum. Sıfır bilgiden başlayıp az buçuk fikir sahibi oldum.
Ayrıca şu sigorta olayına harbi uyuz oldum.
Haziranda sıfır 2011 motosiklet 28 yaşında aklı başında, yakışıklı, karizmatikdaha önce ki dönemde hiç kaza yapmamış biri olarak sizin söylediğiniz rakamların 2 katı sigorta nasıl çıkar hiç anlamadım.
ben app plaka alıp silikonladım gayet şık oldu
[url]http://img840.imageshack.us/img840/9524/060220121572.jpg[/URL]
tm teşekkürler bende öle yapıyım o zaman silikonla yapıştırıyım
bugün plakayı aldımda belki abes bi soru olcak ama hakkaten bilemedim bu plakayı plakalığa yapıştırıyomusunuz deliyomusunuz , delsek yazılara denk geliyo delikler :silent:
ben deldirdim, delikler yazı aralarına denk gelecek şekilde. plaka kenarlarını da demircide birazcık kırptırdım küçülünce daha hoş oluyor
sizin alet şimdi yağmurda istopmu ediyor sürekli ?
bugün plakayı aldımda belki abes bi soru olcak ama hakkaten bilemedim bu plakayı plakalığa yapıştırıyomusunuz deliyomusunuz , delsek yazılara denk geliyo delikler :silent: