[Trabzon - MT]

Kızım ve motoru :)

img2047n.jpg

Vaay kızın supermoto'cu olmuş Ahmet. Seni racing'cilere kaptırdık ama inş. kızın dogru bulup racinglerden uzak duracak :p

gökhan valla acayip şaşırdım. diceksin ki neye şaşırdın.. bizim zeynep (kızım) scooter i ilk alıp denediğinde dedimki içimden süremez veya ne bilim düşer vs...

resimde görünen yer kayınvaldiemin evi. kocaman bi salonu var. bir sürat yapıyor, bir viraj yapıyo aklın hayalin durur :) daha 3,5 yaşında be :)

of'ta lahmacun keyfi, ardından sürmene serender'de çay keyfi ve safkan sürattttttt :)))))

img2050yx.jpg

img2051nz.jpg

img2052u.jpg

img2053zx.jpg

Katlanır PLakalık ve Led sinyal düşünen arkadaslar için örnek fotoğraf :)

Trabzon MT. Haftalardır soğuktan dolayı ses soluk yok.tamam hava soğukta, hiçmi sürmüyorsunuz şu motorları :) bu pazar hava iyi gibi.buluşalım ne dersiniz?!? Hatta Rize MT buraya gelsin :p Olmadı biz oraya gidelim.Yada evlerimizde küsküs oturalım...

Trabzon MT. Haftalardır soğuktan dolayı ses soluk yok.tamam hava soğukta, hiçmi sürmüyorsunuz şu motorları :) bu pazar hava iyi gibi.buluşalım ne dersiniz?!? Hatta Rize MT buraya gelsin :p Olmadı biz oraya gidelim.Yada evlerimizde küsküs oturalım...

hakaten ya, havanın uygun olmayışı ve bazen de işimizin çııkması sebebiyle hiç buluşamıyoruz.ama buluşursak ortada buluşalım:cat:

---------- Post added at 16:05 ---------- Previous post was at 16:03 ----------

merhabalar bende aranıza yeni katıldım

hoşgeldiniz. motorunuz var mı, gezilere katılmayı düşünüyomusunuz, düşünüyosanız Trabzon ve Rize MT başlıklarını takip ediniz.

Eyy Trabzon MT ve Rize MT ahalisi :)

Motorumu satmış bulunmaktayım.. Şu anda yeni motor arayışındayım :) Bir müddet gezilerinize katılamayacağım... Eğer arkasına almak isteyen gönüllü arkadaşlarımız var ise her türlü teklife açığım :p

Merhaba Arkadaşlar, KARADENİZ fırtınasına katılmaya geldim...
Ahmet seninle birlikte geziye katılma şerefine ben nail olmak isterim ama sen ne düşünürsün bu konuda onu bilemem :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar yıllık izin tarihim onaylanırsa 1 Temmuz pazar gecesi Trabzona doğru yola çıkacağım. Yazın görüşmek üzere diyelim :)

Merhaba Arkadaşlar, KARADENİZ fırtınasına katılmaya geldim...
Ahmet seninle birlikte geziye katılma şerefine ben nail olmak isterim ama sen ne düşünürsün bu konuda onu bilemem :)

Hoşgeldin kardeşim;

Sen ilk önce ekipmanlarını tamamla bakim :) Gerisini hallederiz....

@delicocuk61 hoşgeldin, temmuzda bekliyoruz dostum ;)

selam arkadaşlar. önümüzdeki çarşamba günübirlik trabzon'a geleceğim sanırım bir iş için :)

Eyy Trabzon MT ve Rize MT ahalisi :)

Motorumu satmış bulunmaktayım.. Şu anda yeni motor arayışındayım :) Bir müddet gezilerinize katılamayacağım... Eğer arkasına almak isteyen gönüllü arkadaşlarımız var ise her türlü teklife açığım :p

Nee :cyclopsan ne zaman yaptın nasıl yaptın niye yaptın n amaçla yaptın vs.vs.vs... :p senin için hayırlısı olsun abi o zaman. Gel senle bi enduro alalım :queen: sen 650lik bişey al.bende 250lik :) tabi bu bir öneri sadece :p
Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar. ~HOŞGELDİNİZ~

Son düzenleme:
XAhmetciğim uzun zamadır bakıyorum sesin soluğun çıkmıyordu ,demek motoru satmış sın .! hayırlısı olsun .. Nasıl bir motor almayı düşünüyorsun ? havalar ısınana kadar gönlüne göre bir motor alırsın inşallah :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar