illere göre fiyatlar yükseliyor.en pahalı il istanbul
yaş 20sigorta konusu bulundugunuz sehre yasiniza bu zamana kadatr yediginiz cezalara bile baglidir...
kisiden kisiye farklilik gosterebilir...
axa'dan gecen ay 65 liraya yaptirdim sigortami...
ne alakası var ! A şahıs bana lusumsüz bir teklif yapmış olabilir. sonuçta herkeze açık bir alanda ilan yayınlıyorsunuz . bin lirada teklif eder bu onun görüşü. haticeye değil neticeye gelceksin... Bende kendi motorumu satarken büsürü teklifle karşılaştım ama ne böyle lusumsüz şeyler yazdım nede antipati yaratacak birşeyler söyledim. luzumsuz şeyler bunlar ... Ayrıca üstüne neden alındın anlamış değilim. Tabiki ''kardeş boşuna beni meşgul etme zamanımı yeme'' diyebilirsin bu ne beni ilgilendirir nede birbaşkasını . ben açık alanda yazılanlardan bahsediyorum. bende antipati uyandırıyor bunların hepsi ... ayrıca o kadarda yazdığın kadar masum değil benim gördüğüm bir çok ilan .insan olduğumuzu unutmamak gerek. karşı taraf unutsa bile...her alıcı bir satıcıdır.her satıcıda bir alıcı. neyse herkezin pazarı bol olsun. kafa patlatmaya gerek yok bu saattee...
---------- Post added at 01:21 ---------- Previous post was at 01:19 ----------
çok normal seni bilmem saat kaçta aramaları. Allah herkeze aynı şekilde beyin dağıtmamış. Lakin bizede ona göre vermiş ki sukunetimizi koruyalım diye ...
var o işte bi yanlışlık...yaş 20yer istanbul 3yıllık ehliyet 2012 hyosung gt250r 41 tl
vala bence kafalarına göre yapıyolar
hiç bişey tutmuyor
var o işte bi yanlışlık...
yaş 26 yer istanbul 6 senelik ehliyet 65 lira...
axa sigorta...
çevremde bi arkadaşta öle yaptırdı 2008 hyosung gt250r yaş 21 41tlvar o işte bi yanlışlık...
yaş 26 yer istanbul 6 senelik ehliyet 65 lira...
axa sigorta...
:=) ufak bir çalışma ...
Önce
http://img2.ressim.net/out.php/i5549650_3gd4h-jpg
sonra
http://img2.ressim.net/out.php/i5549649_sfdsf-jpg
çevremde bi arkadaşta öle yaptırdı 2008 hyosung gt250r yaş 21 41tlvala bilmiyroum biz memlunuz kurcalamıyoruz nie az bize 100tl geçirin demiyorum
![]()
güzel olmuş motorlar , biraz zaman geçsin bende yapıcam inş bi değişiklikler, soldaki motorun egzozun üzeri kaplamamı boyamı onu anlamadım nasıl yaptınız acaba merak ettim![]()
motorumu aldım arkadaşlar ,
aküsü bitikti 30 km yol yaptım sarj oldu stop ettirip çalıştırdım evin önünde düzeldi , anatarı çevirip stop edince bi ses geliyor benzinlik altından sanki bişeyleri kapatır gibinormal mi?_
ilk izlenimler çok kötüydügüçlü motor çin malı 200 lükten sonra 1. viteste istediğimi fazlasıyla veriyor
düşük devirde sallanıyor motor gazı bırakıp yeniden basma arası çok silkeliyor ayarlanabilir sanırım bu ,
aldım motoru , yolun yarısına geldim kar yağmur çamur derken bi bastırdı göz gözü görmüyor üstümde takım elbise halimi düşünün dondum resmen şans olacak bi adamda)
çalışması gaz yemesi güzel motorun bi sorunu yok gibi ama gaz verirken hissedilen bi tuhaflık var gücü kuyruk kısmında hissediliyor gibi bu normal mi? oturduğum yerde giderken düşük devirde titrerya motor öyle bi hissediliyor ama devrini verince iyi durumu sevdim motoru canlı motor ,, teker havalarına bakacaktım bunlara kaç basılıyor ?
önde 33 arkaya 36 felan mı
2008 model 11000 km de st kanuni yazıları gitsin diye boyatılmış depo onun dışında kırığı çıkığı yok
buda ilanından bir resim karla temizledim bezle sildim biraz önce sıfır gibi oldu , foto çekemedim)
http://e1203.hizliresim.com/v/h/3k6x8.jpg
herkese selamlar araniza bugn katldm ve cok mutluym![]()