Bütün hevesim kursağımda kaldı...

Önce belirli bir mevkii ye sahip olunmalı belirli tecrübelerle belirli bir miktar parayla bu işler sırasıyla çözümlenecektir :)

LS2 kaskım ve eldivenim vardı motorumu aldığımda. şimdi bellik, mont, pro. eldiven, pant, çok daha kaliteli bir kask, v.s. v.s. aklına gelen bütün ekipmanlarım var. o eski günler aklıma geldikçe "ne salakmışım, kendimi ne kadar riske atmışım, ayrıca boşuna vücudum rüzgar yedi ve yollarda kendime eziyet etmişim bu konfordan mahrum bırakmışım" diyorum. hevesin tutkuya dönüşünce, hepsi birer birer alınıyor merak etme :)

katılıyorum abi :)

Hah bak bunu es geçmişim demin.
Ağzına sağlık.

Motosiklet kıyafetlerini giymek ve çıkartmak motorcu için bir ritüeldir.
En az motora binmek kadar keyif alır adam gibi motorcu soyunup giyinirken.
130-140km hızla giderken mesela, sadece rüzgarın varlığını hissetmek, hiç üşümemek,
Adam gibi bir kaskın içinde min rüzgar sesiyle müzik dinlemek...

De işte kime anlatıyorsun bunları...

" niye kask dizlik vs. takmıyorsun öğrenene kadar elbette ki takacağım ama hız tutkunu olan bir insan değilim o anı yavaş yavaş yaşamak varken ıssız bir yolda ağır ağır ilerlemek varken bu beni sıkar açıkcası"

Bu cümlendeki hatayı farkedene kadar ne olursun motosiklet alma.
Sadece bu site bile,

"Kısacık yol bir şey olmaz dedim"
"Yavaş gideceğim kaska gerek yok diye düşündüm"

Diye başlayan ve hastanede sonuçlanan mesajlarla dolu.
Motosiklete her bindiğinde, ne için biniyorsan bin, kaskın ve korumaların mutlaka üzerinde olmalı.

sen eğer kask ve korumanın belirli koşullarda takılıp belirli koşullarda takılmayabilen şeyler olduğunu düşünüyorsan.
Üzülerek söylemek zorundayım.
"Sen de bir apaçi olma yolunda ilerliyorsun"

üstüne yazacak bir şey bulamadım

Bu başlık altında başka yorum yapmaya niyetim yoktu aslında. Çünkü konuyu açan elemanın 1. ve 3. yorumlarını okumanız yeterli, seviyesini ölçmek için.

Önce belirli bir mevkii ye sahip olunmalı belirli tecrübelerle belirli bir miktar parayla bu işler sırasıyla çözümlenecektir :)

Ama bu yorumu görünce merak ettim. Mevkii falan ne alaka :silent:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bu başlık altında başka yorum yapmaya niyetim yoktu aslında. Çünkü konuyu açan elemanın 1. ve 3. yorumlarını okumanız yeterli, seviyesini ölçmek için.

Ama bu yorumu görünce merak ettim. Mevkii falan ne alaka :silent:

Yav sen de!
Bakanlik olur,
müstesarlik olur,
olmadi lig tvde yorumculuk olur.
Olur yani.:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar