[DENİZLİ MT] 25.03.2012 Pamukkale Gezisiyle Sezon Açılışı

Beyler liste devam.... Güncellll.......
1- Zongoku
2- Cardoso
3- Sadeceo
4- Mehmet mümtaz

Valla benim henüz ehliyetim yok ama o tarihe zamamını ayarlayabilirsem ben de gelmek isterim , kesin değil sadece temenni benimkisi , nasip diyelim :)

Valla benim henüz ehliyetim yok ama o tarihe zamamını ayarlayabilirsem ben de gelmek isterim , kesin değil sadece temenni benimkisi , nasip diyelim :)
Hayırlısı olsun. Gezi günü yaklaşmaya yakın belli olur zaten haber bekliyoruz sizden. Selamlar...

GÜNCEL LİSTE ARKADAŞLAR. LÜTFEN KATILIMI ARTTIRALIM.
1- Zongoku
2- Cardoso
3- Sadeceo
4- Mehmet mümtaz

aslında aydın-sökeden nişanlım ile gelmek isteriz ama taa sökeden denizliye tek başımıza gelmek sıkıntılı olcak diye biraz çekiniyorum :)

aslında aydın-sökeden nişanlım ile gelmek isteriz ama taa sökeden denizliye tek başımıza gelmek sıkıntılı olcak diye biraz çekiniyorum :)
Sizin için nasıl uygun olursa:) Biz her zaman bekleriz kapımız açık. Bu arada Yengem Sökeli:) Sizin ordan gelinimiz var yani. Sökeye Selamlar...

Sizin için nasıl uygun olursa:) Biz her zaman bekleriz kapımız açık. Bu arada Yengem Sökeli:) Sizin ordan gelinimiz var yani. Sökeye Selamlar...

Sizide sökeye beklerim ozaman :)...Gezi programı bizim yetişebiliceğimiz saatte başlarsa gelmek isteriz.Gezi günü yaklaşınca hareket saati kesinleştiği zaman kesin olarak cevabımı veririm :)

Sizide sökeye beklerim ozaman :)...Gezi programı bizim yetişebiliceğimiz saatte başlarsa gelmek isteriz.Gezi günü yaklaşınca hareket saati kesinleştiği zaman kesin olarak cevabımı veririm :)
Tamam önümüzdeki hafta içi gerekli bilgilendirmeler yapılır zaten burdan takip ederseniz iyi olur. Sökeye gelip gidiyoruz yazın mutlaka ulaşırım size:) Selamlar...

Yok mu arttıran.............
1- Sadeceo
2- Cardoso
3- Zongoku
4- Mehmet mümtaz

Arkadaşlar gezi güzergahlarını koyuyoruz.
Denizli- Pamukkale güzergahı tahmini 18,5 km

Pamukkale- Karahayıt güzergahı 7,8 km

Karahayıt- Ağlayan Kaya( Hocanın Yeri) Güzergahı 32 km

Ağlayan Kaya- Irlıganlıdan Denizli 40 km

Arkadaşlar toplamda gidiş dönüş 100 km lik bir mesafe. Gezimiz sırasında kömürde kokoreç yapmayı planlıyoruz. Bu arada yol hakkında şuradan gidersek daha güzel manzaralar görürüz diyen arkadaşlar varsa lütfen belirtsinler. Güzergahımızı yeniden düzenleyelim. Hafta sonuna yaklaştıkça her şey daha net olacak. Şimdilik gezi hakkında ön bilgidir. Selamlar...

1- Zongoku
2- Cardoso
3- Sadeceo
4- Mehmet mümtaz
5- Savatage

arkadaşlar sadece site takipçisiyim ama geziye katılmak isterim en düşük kaç cclik motorlarla çıkıyorsunuz yola benim öyle büyük motorum yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar