bu kask muhabbeti kafamı kurcalıyor. cuma cumartesi pazar günü 3 günlük geziye çıkıcam arkadaşlarla kaskım yok. daha doğrusu var da çok eski. ls2 nolan gibi kaskların rahatlığı güvenliği ile ilgili herkes bişey söylüyor. bide mine marka var. sizce hangi marka ??
sana önerebilecegim hem kaliteli hem hesaplı çene açılır kask grex rf2 dir
nolan teknolojisi ile üretilip kesinlikle kaliteli ve kullanışlı bir kask.
ben kızıltoprak mototal den satın aldım. aldıgım fiyat 300 tl. birde bugu camı taktırdım oda 30 tl. toplamda 330 tl ye geldi.
rüzgar sesi almakta fakat çene açılır kaskların tamamına yakını bu sorun var. pahalı ve daha kaliteli kasklardada bu durum mevcut. bununda çözümü var. uzun süreli kullanımlarda birkaç liraya alacagınız kulak tıkaçı rüzgar sesini kökten kaldırır.
son olarak kask boyut olarak büyük degil.
daha ekonomik bir kask düşünüyorsan anes motor ıxs marka çene açılır kaskı tavsiye ederim. daha önce kullandım çok memnundum. fakat vizörü kırıldı motosikletimi satarken alan kişiye hediye ettim.
onunda fiyatı 200 lira olması lazım.
bu arada arkadaşlar önümüzdeki hafta 0 km bir apache alıyorum. bugün kardeşimle gidip inceledik. kardeşim çok begendi.
servis ile konuştm yedek parça tedarigi ve fiyatlarını birçok parçasının rakiplerine oranla pahalı oldugunu ama düşüp kırmadıktan sonra kolay kolay yedek parçaya ihtiyaç duyulmayacagını söyledi.