arkadaşlar merhabalar.
çok yakında bende 0 km tvs apache alacagım. aslında kendim için degil daha ziyade kardeşim için düşünüyorum.
daha öncesinde bu sınıfta cbf 150 ve ybr 125 sahibi oldum.
ybr hiç tat vermedi. cbf fena degildi fakat görsel olarak hoşuma gitmiyordu. şimdi tvs alacagım.
renk olarak sarı düşünüyorum. aslında füme renkte hoş duruyor. bakalım artık o anki duruma göre bir seçim yapacagım.
hepinize iyi forumlar.
Bora abim yine supersiniz tabloya gore 2.75 onde uyuyor bence siz bir tvs yetkili servisi acin acayip para kazanirsiniz bu bilginizle ve yardim severliginizle
Arkadaşlar, IRC marka ön - arka lastik takım olarak 135-140 lira bandında bulunabiliyor Sirkeci piyasasında.
Bende cumartesi günü çanta demiri ve Kappa K35 çantayı taktım makineye, gayet iyi oldu maşallah!
Bu arada aramıza yeni katılan ve katılmayı düşünen tüm dostlara şimdiden hoşgeldiniz diyorum! Kesinlikle doğru tercih yaptınız!
Öncelikle çok sağolun. Hava fazlasıyla soğuk olduğundan çıkamadım E-5'e yada hız yapabileceğim bir yola. Daha çok ilçenin içinde dolaştım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. 35 litrelik çanta.
kardeş çok geçmiş olsun cenabı ALLAH başka kazalar, üzücü durumlar yaşatmasın.Arkadaşlar dün motorumla kaza yaptım.Virajı alamadım girdim bir yere hafif de hız vardı.Motorun ön panel gitti ama motor blogu sapa saglam vurdugumda da hala calısıyordu zaten ben ise ucuz atlattım kafamda kask olmasaydı suan belki bu yazıyı yazıyor bile olamazdım ki kask aldıgım darbeyle çatladı ailem beni o halde görünce motoru yasakladılar araba alacağız dediler ve artık motor aşkı böylece bitmiş oldu şuan motorum serviste yaptırıp satacağım motor 170-180 km de 2012 model rodajı bile bitmedi.Motorun yanında prosev M beden 4 mevsimlik mont + Prosev M beden eldiven disk kilidi ve normal halat kilitte verilecek.Ls2 kaskımıda verirdimde kazadan sonra öldü kask.Motorla ilgilenen olursa bana özelden ulaşabilir.
geçmiş olsun kardeş, ilerde alırsın belki başka motorsikletArkadaşlar dün motorumla kaza yaptım.Virajı alamadım girdim bir yere hafif de hız vardı.Motorun ön panel gitti ama motor blogu sapa saglam vurdugumda da hala calısıyordu zaten ben ise ucuz atlattım kafamda kask olmasaydı suan belki bu yazıyı yazıyor bile olamazdım ki kask aldıgım darbeyle çatladı ailem beni o halde görünce motoru yasakladılar araba alacağız dediler ve artık motor aşkı böylece bitmiş oldu şuan motorum serviste yaptırıp satacağım motor 170-180 km de 2012 model rodajı bile bitmedi.Motorun yanında prosev M beden 4 mevsimlik mont + Prosev M beden eldiven disk kilidi ve normal halat kilitte verilecek.Ls2 kaskımıda verirdimde kazadan sonra öldü kask.Motorla ilgilenen olursa bana özelden ulaşabilir.
Arkadaşlar dün motorumla kaza yaptım.Virajı alamadım girdim bir yere hafif de hız vardı.Motorun ön panel gitti ama motor blogu sapa saglam vurdugumda da hala calısıyordu zaten ben ise ucuz atlattım kafamda kask olmasaydı suan belki bu yazıyı yazıyor bile olamazdım ki kask aldıgım darbeyle çatladı ailem beni o halde görünce motoru yasakladılar araba alacağız dediler ve artık motor aşkı böylece bitmiş oldu şuan motorum serviste yaptırıp satacağım motor 170-180 km de 2012 model rodajı bile bitmedi.Motorun yanında prosev M beden 4 mevsimlik mont + Prosev M beden eldiven disk kilidi ve normal halat kilitte verilecek.Ls2 kaskımıda verirdimde kazadan sonra öldü kask.Motorla ilgilenen olursa bana özelden ulaşabilir.