iş okul hayat boş ya
selam arkadaşlar sizden akıl fikir almak istiyorum bende ybr esd aldım geçen sene fakat kışın rüzgardan soğuktan sebep fazla binemiyorum, çok rüzgar alıyor insan,70 km den sonra gerçekten rahatsız ediyor. bu ybr ye öncam taksam nasıl olur acaba? sizin bildiğiniz bir çözüm varmı?
selam arkadaşlar sizden akıl fikir almak istiyorum bende ybr esd aldım geçen sene fakat kışın rüzgardan soğuktan sebep fazla binemiyorum, çok rüzgar alıyor insan,70 km den sonra gerçekten rahatsız ediyor. bu ybr ye öncam taksam nasıl olur acaba? sizin bildiğiniz bir çözüm varmı?
motorsuzum malesef, motoru Elazığ'da bırakmak zorunda kaldım; yerde 4-5 cm kar olunca. 29unda İstanbul'a geldiğimde ilk işim michelinlerimi almak olacak.
bugün gene otobüse talim ettim kendime gene küfrettim. 35 dakikalık yolu gene 2 saatte aldım... hastaneden çıkan insanların nefesini 1 saat boyunca çekmek paha biçilemez
aslında kışları ybryi Malatya'da, 150 zcmi de Elazığ'da mı kullansam?
dürüm olum ekmek arası değil ya..traditional Turkish fastfood..haftasonuna henüz ayar veremedim daha doğrusu benim hatunun birşey söyleyince yüzü hemen düşüyo, ejderha gibi ağzından ateş püskürüyo valla ama bi yol bakıcam..