Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yamaha motorla akraba olduk sonunda..bu defa da redline motora gidiyoruz haftaya hadi hayırlısı bakalım..
koray ben görmediğim içn böyle yazıyor
yoksayazmazzz...
tanıdık boyacı kanka bişey tutmaz yani..
ne yazmam ula... ne kaçırdım yine biri salladı mı :queen:
aman koray tanıdık atıyo kazığı bu zamanda..git tanımadığın adamla iş yap en azından adam özenir hem beğenmezsen bile tekrar boyatirsin ama akraba eş dosta hem binbir güçlükle boyatirsin hemde yaprak börek kürek gibi boyar..
biliyorum zor tutar ama gri olsun dedim.. olabildiğince rengi yakala dedim.. yapar kanka sıkıntı yok.. siyaha boyatmama sebebim çizikleri daha çok belli eder..sen bilirsin kanka ama fikrimce yinede siyaha boyat o boruları en azından aynı rengi tutturmada sorun yaratmasin kendi grisi cins bi renk çünkü siyah olsa daha güzel durabilir hem
haklısın ekmekdöner bir daha tanıdıkla iş yapmam dükkan açtığım için birçok işi tanıdığa yaptırmak istedim çoğu sıçtı batırdı sadece mobilyacılar adam gibi çıktı dekorasyoncu elektrikçi bir daha babayı iş alır bendenaman koray tanıdık atıyo kazığı bu zamanda..git tanımadığın adamla iş yap en azından adam özenir hem beğenmezsen bile tekrar boyatirsin ama akraba eş dosta hem binbir güçlükle boyatirsin hemde yaprak börek kürek gibi boyar..
slm arkadaşlar bende pirelli duraktion var ben sevdim virajlara giriyom çok rahat banamısın demiyor nazar değmesin anamura giderken denedim alanyadan mersine giden bir cbf150 denk geldi yolda onda michelin vardı takım dedi göt atıyor virajda abi ne diyon dedim kayarmı michelin valla kaç sefer kaydı dedi virajda ama bence yoldan kaynaklanıyordur toprak çalışma var o yolda çakıl girdini lastikle asvalt arasına ne olursa olsun kayar zaten bence çakıl denk gelmiştir abininkine