yeni motorunuz hayırlı olsun tekeriniz düz bassın hatay civarında YBRde bir artış sözkonusu cbf ciler duymasın :queen:S.a arkadaşlar ben Taylan. Yeni yamaha ybr aldım. Forumuda takip ediyordum zaten daha önceden üye deyildim üyede oldum allah kaza bela vermesin kimseye saygılar![]()
Teşekürler =) evet öyle artiş varyeni motorunuz hayırlı olsun tekeriniz düz bassın hatay civarında YBRde bir artış sözkonusu cbf ciler duymasın :queen:
koray canım sen istediğin yere gitben bi yere gelmiyorum akşam başka sabah başka adamla işim olmaz :jocolor:yok be kanka...
bizim ybr ci apaçiler bu tarafa gelmiyor.. bari biz o tarafa gidelim dedim..
söz ağızdan bi kere çıkar.. senle bolu diye konuştuk.. istersen benim rota boluya döner...
ama şu ekmek dönerle şenol abi sen ben buradan bi arkadaş daha var poyrazköy yapalım dedik.. toplaşma gibi..
ama boluya gidelim dersen gelen gelir kalan sağlar bizimdir.. apaçi komando :cherry:
evet gençler aramızda para topluyoruz şenol abiye tourbusa alacaz koray canım sen istediğin yere gitben bi yere gelmiyorum akşam başka sabah başka adamla işim olmaz :jocolor:
harbi handikapsın yani:queen:
inş yolda kaybolursun da geri dönemessin
---------- Post added at 01:33 ---------- Previous post was at 01:30 ----------
taylan allah seni bildiği gibin yapsın bu kırmızı ybr nin resmi bu sayfada nasıl yayınlarsın :queen:
harbi 10 numara allah kaza bela vermesin hatay a gelirsem bi tur atarım:cherry:
koray neredesin izledinmi
Kar yağıyor 5cmyi geçti. Malatyaya ybr ile donemeyecegim. Benim ybr fazla yakıyor. O kadar emek verdim ama bu da önceki motorum zc gibi olacak anlaşıldı.
şu hayatta Bir kere de emegimin karşılığını alayım... Olmuyor, olmuyor.
Allah razı olsun allah ne muradınız varsa versin allah çoluğunuza çocuğunuza bağışlasın alllahhhhhhhh yanlız bu motor bende olursa bidaha ne benim yüzümü görürsünüz ne sesimi duyarsınız bastımmı dünya turu:queen:motorun üstüne bağladığın ağırlıkları hesaba kat, onların rüzgar direncini hesaba kat çok yaktığını da benzın ibresine bakarak anlayamazsin ki
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------
[url]http://d1203.hizliresim.com/v/d/3g1gq.jpg[/url] evet gençler aramızda para topluyoruz şenol abiye tourbusa alacaz![]()
ama varya alet harbiden çok güzel haaamotorun üstüne bağladığın ağırlıkları hesaba kat, onların rüzgar direncini hesaba kat çok yaktığını da benzın ibresine bakarak anlayamazsin ki
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------
[url]http://d1203.hizliresim.com/v/d/3g1gq.jpg[/url] evet gençler aramızda para topluyoruz şenol abiye tourbusa alacaz![]()
beyler herkeze iyi günler ..
ekmekdöner senin tatik işe yaradı bant güzel oldu:cat:
ama benim boya yapmam gerek arka şase yi boyamam gerek başlamışken komple yaylarıda geçerim![]()