bu motor tam bir bas belası mondial 151 rs :( offf

Mondial 151rs baş belası olamaz, anca sahibi motora baş belası olur, aşırı yükler, zorlar, bakımlarını düzgün yaptırmaz. Mondial'in en sağlam scooterları 151rs ve 150hs dir, 5-6 senelik olup dökülmemiş çok var.
600 liraya 2 kere motor yaptırırdın kötü kazıklanmışsın.

kardesim.ben genç adamın.yas 20 olcak. e 2 ay sonra nasipse askere gtcem elimdeki paranın hepsini motora yatırınca askerde ne yicem ne iççem.benim gittigim tek 7 km bizim koyden carsı.7 de geliş 14 km sayılı buda hafif rampalı sayılır.motorun zorlanabilicegi hiç bi yeer yok yani
.asfal yag gibi bas basabildiin kadar.simdi siz bnm yerime olsannız ne yaparsınız ?

---------- Post added at 20:34 ---------- Previous post was at 20:27 ----------

Mondial 151rs baş belası olamaz, anca sahibi motora baş belası olur, aşırı yükler, zorlar, bakımlarını düzgün yaptırmaz. Mondial'in en sağlam scooterları 151rs ve 150hs dir, 5-6 senelik olup dökülmemiş çok var.
600 liraya 2 kere motor yaptırırdın kötü kazıklanmışsın.
kardesm ne kazıklaması:mrgreen:.yazdıklarımı iyi oku.piston segman gomlek sibob ayarı.benzin hortumları benzin mustyugu benzin gostergesi samandra.alt sehpa ayagı 2 adet lastigi buşisi balataları.karburator temizligi depo temisligi.firen muşiri yan aynalar + aksesuar uzaktann kumanda alarmm.mavi parklar.+ ust kapak.vallla bukadar herseyi yaptırınca azıcık asılınca gotu bası cıkacaksa olle motora motor demem bennn. bide bnm motor 2006 model daha 1 cizik yok mavi.ama deymezzzz......daha aklıma gelmeyenler ble vardırrr

Hocam rektefiye edilmiş yada sıfır motorda rodaj kurallarına uymak zorundasın yoksa ya sübap kesersin yada yağ yakarsın

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
büyük ihtimal usta piston gömlek değiştirmedi sadece segmanları değiştirip verdi motoru,veyada biryerlerden yağ sızdırdı motorun senin haberin olmadı

arkadasım ya daha ne rodajı rodaj zamanımı kaldı 3 kere yag deitik rodajmı kalır motor 4 bin km yaptı :queen:
Hocam rektefiye edilmiş yada sıfır motorda rodaj kurallarına uymak zorundasın yoksa ya sübap kesersin yada yağ yakarsın

---------- Post added at 20:42 ---------- Previous post was at 20:38 ----------

zaten ben motosikletciye calısıyom adamla ahbab olduk beni gorunce sasırmıyo cay kahve ikram ediyo ne sorunun var bakalım genediyo :D
Fabrikan olsaymış o parçalara yeni bi motor düzermişşin :mrgreen:

Umarım yağ seviyesine orta sehpada iken ve kontak kapattıktan yarım saat sonra bakmışsındır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kymco'nun cup modeli var su anda 2 motorum olmasa ve 190 boy ve 90 kilodan asagi olsam alacagim tek motor kymco straight 150 tabi senin zevkine kalmis.

ACTIV 100 KIRMIZI , GÜMÜŞ 97 cc 2.883

150cc lik modelin fiyatı yazmıyor neden aceba:silent:

Yada Yamaha Crypton güzel bir seçim olabilir 3.090

2011-Yamaha-Crypton-EU-Lava-Red-Studio-002_gal_full.jpg

Mondial snappy x i çok övüyorlardı onada bakabilirsin başlığı incele istersen
Lifan tay 100 e de bakabilirsin

her mevzuda sorun hakkında öneri yada fikir yürütecegine ybr cbf al diyenlere ifrit oluyorum,elemanın sadece usta sorunu var,senin ybr nide toplasın bak bakalım neyine benzeyecek,bayisi sizin kadar reklam pesinde kosmuyor,ben 15 sene dir aynı markayı kullanıyorum üstünede tanımam ama bazıları gibi bunu alaydın demiyorum,milletin parası olsa zaten alır.

her mevzuda sorun hakkında öneri yada fikir yürütecegine ybr cbf al diyenlere ifrit oluyorum,elemanın sadece usta sorunu var,senin ybr nide toplasın bak bakalım neyine benzeyecek,bayisi sizin kadar reklam pesinde kosmuyor,ben 15 sene dir aynı markayı kullanıyorum üstünede tanımam ama bazıları gibi bunu alaydın demiyorum,milletin parası olsa zaten alır.

Çok doğru işin büyük kısmı ustada bitiyor.

iyi guzel dedinde ben cıkıcam smdi nas bulcamkinebenseni ?

Benim mesajımdaki resmin üzerine tıklayıp çıkan sayfada özel mesaj gönder e basabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar