bu soğukta iyi cesaret
güzel gezi olmuş biraz yorulmuş donmuşsunuz o ayrı konu cbf üzmez zaten yolda motorunda temizmiş güle güle kullan
Makine hiç şişmedi yazın sıcağında bile şişmez zaten.Soğuk ve rüzgar haricinde herşey güzeldi620 km değil üzerine bir 650 daha banamısın demezdi bence , o bıcır :cherry:
soğuk dışında keyifli bir yolculuk olmuştur , emeğinize tekerinize sağlık , cbf sahibi olduğum için ,mutlu oldum,, mutluyum, mutlular:cherry:
Sağol kardeşim.Biz 12 ay motora biniyoruz kuru asfalt motorcusu değiliz yağmur çamur farketmezbu soğukta iyi cesaretgüzel gezi olmuş biraz yorulmuş donmuşsunuz o ayrı konu cbf üzmez zaten yolda motorunda temizmiş güle güle kullan
Umarım hedefini gerçekleştirirsin dostum.Cbf 150 iyi bir seçim.Benimde mayısta 3500km lik bi gezim var nasip olursaBende sabırsızlıkla ilk uzun yolumu yapmak için bekliyorum nisanın ilk haftasını,çok güzel bi gezi olmuş ellerine kollarına sağlık Allah kazadan beladan korusun...
Evet sizin raporunuzuda okumuştum cbf -tr den sizin kadar uzun olmasada yaptık bir yolculuk.Artçı olunca yoruluyorumçok güzel gezi tahmin edebiliyorum çektiğiniz zorlukları,ben yazgünü Bulgaristana gitmiştim 500km baya bi yorulmuştum hele birde kış günü tahmin edemiyorum
:cat:
Teşekkür ederim dostum.güzel bir gezi olmuş...tebrik ederim
Dostum Edirneden balıkesire gideceksen zaten kazdağlarında zorlanmazsın neden dersen çanakkaleden izmir istikametine kazdağlarını tırmanmazsın inersin.Dönerken mecbur tırmanacağın için ;Çok güzel gezi olmuş. İnşallah bende bu yaz motorumla yazlığa Akçay'a gitmeyi düşünüyorum. 2 kişi kaz dağlarında rampada nasıldı motor? Çekişi falan iyi miydi?
Önce bi teşekkür et sonra dipnot olarak bunları yaz kardeş. CBF 150 ' ler deme bazıları de daha doğru olur.500 km rodaj için yeterlidir.Hepsi değil bazıları yakıyor sonuçta.2000km'sini bile doldurmamış CBF150'yi motorun istihap haddini aşan 2 kişiyle şehirlerarası yola çıkartıp uzun yol yapıyorsunuz, rampaya vuruyorsunuz. CBF150'ler neden yağ yakıyor şimdi anladım :mrgreen: