cbf 150 ile ilk uzun yolum izmir çanakkale 620km

bu soğukta iyi cesaret :) güzel gezi olmuş biraz yorulmuş donmuşsunuz o ayrı konu cbf üzmez zaten yolda motorunda temizmiş güle güle kullan

620 km değil üzerine bir 650 daha banamısın demezdi bence , o bıcır :cherry:

soğuk dışında keyifli bir yolculuk olmuştur , emeğinize tekerinize sağlık , cbf sahibi olduğum için ,mutlu oldum,, mutluyum, mutlular:cherry:
Makine hiç şişmedi yazın sıcağında bile şişmez zaten.Soğuk ve rüzgar haricinde herşey güzeldi :)

Bende sabırsızlıkla ilk uzun yolumu yapmak için bekliyorum nisanın ilk haftasını,çok güzel bi gezi olmuş ellerine kollarına sağlık Allah kazadan beladan korusun...

bu soğukta iyi cesaret :) güzel gezi olmuş biraz yorulmuş donmuşsunuz o ayrı konu cbf üzmez zaten yolda motorunda temizmiş güle güle kullan
Sağol kardeşim.Biz 12 ay motora biniyoruz kuru asfalt motorcusu değiliz yağmur çamur farketmez :) Soğuktu evet ama zevkliydi keyifliydi.Cbf mi ? Çok memnunum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------

Bende sabırsızlıkla ilk uzun yolumu yapmak için bekliyorum nisanın ilk haftasını,çok güzel bi gezi olmuş ellerine kollarına sağlık Allah kazadan beladan korusun...
Umarım hedefini gerçekleştirirsin dostum.Cbf 150 iyi bir seçim.Benimde mayısta 3500km lik bi gezim var nasip olursa :) Cümlemizi inş.

çok güzel gezi tahmin edebiliyorum çektiğiniz zorlukları,ben yazgünü Bulgaristana gitmiştim 500km baya bi yorulmuştum hele birde kış günü tahmin edemiyorum
:cat:

çok güzel gezi tahmin edebiliyorum çektiğiniz zorlukları,ben yazgünü Bulgaristana gitmiştim 500km baya bi yorulmuştum hele birde kış günü tahmin edemiyorum
:cat:
Evet sizin raporunuzuda okumuştum cbf -tr den sizin kadar uzun olmasada yaptık bir yolculuk.Artçı olunca yoruluyorum :(

Çok güzel gezi olmuş. İnşallah bende bu yaz motorumla yazlığa Akçay'a gitmeyi düşünüyorum. 2 kişi kaz dağlarında rampada nasıldı motor? Çekişi falan iyi miydi?

güzel bir gezi olmuş...tebrik ederim
Teşekkür ederim dostum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:33 ----------

Çok güzel gezi olmuş. İnşallah bende bu yaz motorumla yazlığa Akçay'a gitmeyi düşünüyorum. 2 kişi kaz dağlarında rampada nasıldı motor? Çekişi falan iyi miydi?
Dostum Edirneden balıkesire gideceksen zaten kazdağlarında zorlanmazsın neden dersen çanakkaleden izmir istikametine kazdağlarını tırmanmazsın inersin.Dönerken mecbur tırmanacağın için ;
Açıkcası manzara izleye izleye keyfini çıkara çıkara gittim yolda.
En dik rampayı bile 2.viteste rahatlıkla çıkıyor cbf.
Bizde 2 kişiydik gördüğünüz gibi ben 110 artçım 80 kg çok zorlanmadık.

2000km'sini bile doldurmamış CBF150'yi motorun istihap haddini aşan 2 kişiyle şehirlerarası yola çıkartıp uzun yol yapıyorsunuz, rampaya vuruyorsunuz. CBF150'ler neden yağ yakıyor şimdi anladım :mrgreen:

dünde bizde hava kapalı olduğu halde 200 km yaptık geldik 6 motor :) Çılgınlık bu olsa gerek ama o spor ayakkabılarıyla parmaklarınız donmadımı ? Ben kışlık botumla bile üşüdüm..

2000km'sini bile doldurmamış CBF150'yi motorun istihap haddini aşan 2 kişiyle şehirlerarası yola çıkartıp uzun yol yapıyorsunuz, rampaya vuruyorsunuz. CBF150'ler neden yağ yakıyor şimdi anladım :mrgreen:
Önce bi teşekkür et sonra dipnot olarak bunları yaz kardeş. CBF 150 ' ler deme bazıları de daha doğru olur.500 km rodaj için yeterlidir.Hepsi değil bazıları yakıyor sonuçta.

ya o değilde acaba bu motorlara sonradan takıla bilen koltuğun arkasına bağlanıp sürücünün arabadaymış gibi sırtını dayayıp seyahat ede bilecek bi ürün olsa motorsikletle uzun yolda daha rahat olmazmı böyle birşey görmedim ama olsa bence uzun yol içi süper olurdu diye düşünüyorum daha az yorar herhalde özelliklede sırt ağrısında baya bi faydası olurdu diye düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar