CBF 150 Aldım Kutlayın Beni!!

evet arkadaş sonun cıbıfımı aldım tebrik kabul edilir.... eee arkadaşlar bayaa bi uğraştım bu makinayı almak için azmettim yauuu!! bu arada ybr mi de sattım az çekmedi kahrımı aslın da ben onun kafrını çektimde neyse

ve resimler

bebeğim geliyor bana doğru...

tekerin düz bassın önemli olan o boşver tebrikleri :)yaşlı teyzeler gibi içim gidiyor iki teker görünce:sunny:

Hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız.. Sağlıklı mutlu güzel günlerde kullan.. Maşallah Yanıyor alet :)

Tekerin herdaim düz bassın..

Saygılar..

140 ı geçme arkadaşım :) hayırlı uğurlu olsun. Granajların asfalt yüzü görmesin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
maşallah, tebrik ederim :cat:

Hayırlı olsun bende mutlu haberi verecem yakında :cherry: Özel mesajlarınızada bakabilir misiniz?

haa bu arada siz sormadan ben söyleyeyim korumalıklar neden yok derseniz ellerinde kalmamış salı veya çarşamba günü full takım takacaklar....

İzin verinde bende tebrik edeyim. Nede olsa aynı makineleri kullanıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Fazla masraf ve bakım gerektirmeyen bir alet. Tabi ki limitleri dahilinde kullanıldığı sürece. Uzun yolu deneriz. Çanakkale, Abant, Yalova turları gibi düşünceler kafamızda. Siteden takip edersen olur.
Koruma demirlerini mutlaka takın. Bu işi ihmal etmeyin.ç Yan yatan arkadaşlar bu sayade ucuz kurtarıyor.

Son düzenleme:
İzin verinde bende tebrik edeyim. Nede olsa aynı makineleri kullanıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Fazla masraf ve bakım gerektirmeyen bir alet. Tabi ki limitleri dahilinde kullanıldığı sürece. Uzun yolu deneriz. Çanakkale, Abant, Yalova turları gibi düşünceler kafamızda. Siteden takip edersen olur.
Koruma demirlerini mutlaka takın. Bu işi ihmal etmeyin.ç Yan yatan arkadaşlar bu sayade ucuz kurtarıyor.

çok sağol kardeşim tabiki gidicez uzun yollara devamlı takipteyim bu arada zaten korumalıksız motor kullanmayırum aldım ama dükkana koydum yatıyo sadece heyacanım dursun diye getirdim aleti..

çok sağalun arkadaşlar ne diyim darısı olmayanların başına..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güle kullan allah kaza bela vermesin..unutmadan söyleyeyım en aşağısı bir ondan sonası hep yukarı.. :)

kutluyorum seni:queen: bugün bi 10 dk filan kullandım ama güzel alet yauw seninkide yaldır yaldır maşallah maşallah maşallah:flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar