Kapalı garajda muhafaza ediyorum ama; benim istediğim meselâ bi' arkadaşımda kaldığımda gece çalınırsa da kaskonun bunu kapsıyor olması.
Yoksa kasko çok anlamsız. Ayrıca eski topiclerden okuduğum kadarıyla zamanında kapalı garaj olmadan da kasko yapan arkadaşlar var imiş. Eğer 700-800 TL'ya kadar kasko yapamazsam; kaliteli alarmlı disk kilidi ve araç takip sistemleri araştıracağım. Gps+Gprs'li sistemlere bakacağım.
Uygulamaya geçtiğimde bilgiler veririm.
Benim için bir sigorta acentesi araştırma yaptı,ve en avantajlısının ergo olduğunu söyledi,840tl fiyat verdi ama onda bile kapalı garaj şartı vardı.Mantıklı düşününce kapalı garajda çalınamaz gibi birşey,onun dışında çalınırsa ödemiyorlar,Allah korusun kaza yaparsamda düşüneceğim şeyin motor olduğunu sanmıyorum.Bu yüzden hiçte mantıklı değil kasko yapmak,840tl ye bütün güvenlik aparatlarını takarsın.Yani yapabileceğini yaparssın gerisi kader kısmet diye düşünüyorum...
http://www.ebay.co.uk/itm/Black-Mir...rcycles_Parts_Accessories&hash=item35b74e2df5
Bu aynalardan aldım arkadaşlar
aga arkayı pek göstermiyormuş o
Bencede güzel aynalar ama o kadar rahatsızlığa değmez diye düşünüyorum,sonuçta çok önemlide birşey.
aha ekrem tam istediğim aynayı almışsın.aslında fiyatı da çok uygun.ön sinyallerle kendi orjinal aynanı satıp bunu alsan bi de üzerine depoyu doldurursun
şaka bir yana gerçekten güzel ama kargo ücreti yüksek geldi.gıcık oluyorum kargoya para vermeye.