yalçın 8 alyan siyah civata kısa kırılan 17 anahtar normal sarı civata değişmiş iyi olan bakarsan görürüsünS.A benim motor 2007 model ikinci el aldım fakat geçmişi hakkında pek bilgi sahibi olamadım, şu gidon meselesi değişip değişmediğini nasıl anlayabilirim orjineli ile yenisi arasındaki fark nedir ?
---------- Post added at 15:42 ---------- Previous post was at 15:39 ----------
teşekkürler arkadaşlar motor 3 ay gibi yatmış kış nedeniyle depoda sızıntı var sandım fakat yokmuş yağ gibi bişey dökülmüş sızıntı sandım. düşük devirde tekleme sallama yapıyor. birde gazlayınca tuhaf bir ses yapıyor motor kısmından sanki bişey gevşekmiş gibi tankırtı sesi yaşadığım yer ilçe burada bunlardan anlayan yok başka gv 650 de görmedeğim için yazma geregi duydum belkide bu ses normal sesi ama rahatsız edici bir ses kimi forumlardada kronik debriyaj sorunu olduğunu okudum. acaba dedim debriyajdanmı yapıyor sesi valla aldım motoru ama işallah pişman olmam
birol salı çarşamba manisada idim aklıma geldin ama tel olmadığından arıyamadım ses debriyaj seside olabilir rolantide düşük devirde çalışırken tak tak diye bir vuruntu ise debriyajdır bi zararı yoktur gaz verince ses kesilir.
izmirde araştırman lazım iyi usta vardır ama bulmak gerekir