Demek ki her sene bu donemlerde baslayan bi furya bu. Bir genc motor almak ister, arastirirken Honda Cbr125'I gorur, sonra fiyati da uygunmus alayim der ve bayisini arar, elimde yok ama gelicek der. Genc tatmin olmaz ve sehrindeki hatta ulkenin her bir yanindaki bayileri aramaya koyulur. Ama hicbirinin elinde motor yoktur ve her gece olmayan motor ruyalara girer.
Bayiler mayis der temmuza kalir herkes cildirir.
Paramizla zebil olduk, hala ayni manzara. Ne trajikomik bi durum ama...
Gelelim motor alicak arkadaslara, benden bi tavsiye: En cok satis yapan Honda bayine gidin ve kapora verip siraya girin, size her bayi mayista gelicek der ama mayista bayilerin istedigi motor sayisi turkiyeye gelmezse nolur? Motorlar bayilere satis buyukluklerine oranla dagitilir, sizin kucuk bayinize belki motor bile gelmezken diger bayiler satis yapar.
Ben Manisa/merkez Honda'dan aldim adam 6 tane siparis vermis 1. Postada hic gelmedi, 2. Posta da 1 tane geldi, onu da ben aldim agustos basinda.. Ayni 2 postada Anes motora 20 civari motor gelmisti. Aradaki farki siz dusunun...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:10 ----------
Tabi ben Mayista kapora vermistim arkadaslar ama subatta verenler de mayista aldi 2 tane falan yine manisa bayisinden