Ehliyet Kursuna Yazılma

Çok hevesli bir motosiklet tutkunuyum bir an evvel ehliyetime kavuşup bizim mahalleden açılıp önce ilçe sonra il sonra güzel vatanımı gezmek istiyorum.

Fiyat değil benim yazılmam için gereken zamanı öğrenmek istiyorum ?
01/03/1996 Doğumluyum ne zaman yazılabilirim :( Babam ikna olmuş durumda
"şimdi yaşın tutarsa motoru alalım araba kolay " Babamın cümlesi çok acil yardım istiyorumm :flower:::haapppy::queen:

Tam 1 senen var kardeşim. Sayılı gün çabuk geçer umarım.
Sınav tarihlerini takip edip, 1 Mart 2013'ten sonra sınava girecek şekilde kursa yazılabilirsin.

Yani sınav 1 ay sonra ben şimdi yazılsam sınava girsem ehliyetimi 2013 martta alabilir miyim ?

Yaşın tutmuyo ki kayıt olamazsın kayıt etseler bile kursa, sınava giremezsin.

Bekle biraz daha nasıl olsa az kalmış. En azından 1 yıldada teorik bilgi kazanırsın biraz sitede takılarak :)

Bir zamanlar bende senin yaşında gün sayardım geçermi lan bu sene diyip isyanlara bağlardım kendimi :mrgreen: Ama emin ol aradan 6 sene geçicek ve sende böyle bir topic görüceksin ve cümlelerin aynı benim şurda yazdıklarım gibi olucak :p Bu bir sene içinde babanı sıkmada sen yavaştan korumalıklarını aldır her ay birini aldır motor alman kesinleşsin :wiinkk: Yoksa babalar bi motosiklet kazası veya tehlikesi görse motosiklet almamak için her türlü bahaneyi uydurur :cherry:

Bu arada 17 yaşına girmen deil 17 yaşını doldurman gerekiyor yani 18'ine girmiş oluyorsun :wiinkk:

Evet abi şuan o isyanlardayım bende :mrgreen:

Motorum asya as125 :) Korumalıklar tamam sadece balıkesir dışına çıkabilmek istiyorum :) Gideceğim yere otobüsle değil motorumla gitmek yolda arızalandığında uğraşmak istiyorum gezilere bende katılabilmek istiyorum derdim bu babamla sıkıntı olmaz oda kullanıyordu arada şimdi kullanmıyor artık ben orasını burasını boyadıkça beğenmiyor :))
Rabbim herkese gönlündekini nasib etsin :)

Sen sen ol apaçileşme egsoz takma pusturma motoru hız yapma daha yaşın 16'tı tam ergenlik döneminin ortaları sen şimdi ne hayeller kurarsın müziklerle ne gazlara gelirsin peh yavrum peh anlatmakla bitmez bunları. Ben senin yerinde olsam o yaşta ıssız yerlerde yavaş yavaş gezip tozarım inan herşeyin zevki öyle çıkar :wiinkk: Eğer yol illa ben çok basarım da diyorsan sana bi abi nasihatı, Gördüğün yolda hissettiğin yolda bas evlat ama görmediğin yolda hissedemediğin yolda ne olursa olsun basma evlat bu cümleden ne çıkartırsan kardır senin için hadi ras gele :p

Sen sen ol apaçileşme egsoz takma pusturma motoru hız yapma daha yaşın 16'tı tam ergenlik döneminin ortaları sen şimdi ne hayeller kurarsın müziklerle ne gazlara gelirsin peh yavrum peh anlatmakla bitmez bunları. Ben senin yerinde olsam o yaşta ıssız yerlerde yavaş yavaş gezip tozarım inan herşeyin zevki öyle çıkar :wiinkk: Eğer yol illa ben çok basarım da diyorsan sana bi abi nasihatı, Gördüğün yolda hissettiğin yolda bas evlat ama görmediğin yolda hissedemediğin yolda ne olursa olsun basma evlat bu cümleden ne çıkartırsan kardır senin için hadi ras gele :p
Abi ben zaten öyle hız yapmakla keyif alanlardan değilim benim için böyle sahilden yavaş yavaş gidiceksin yada dağ yolu ağaçlık yoldan yavaş yavaş motor en az devirde gidicek duyucaksın çevrendeki sesleri.. :) Bundan huzurlu bişey mi varr :)
Ve son olarak ilerisini net göremediğim yolda hızlanmam :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar