Facebook iptal?

Dünya çapında kimse bikaç saattir facebooka giremiyormuş. Bakım filan olsa bakımda mesajı çıkıyordu. Benim çok umrumda değil de oraya bağlı satranç sitesi vardı, orada oynayamıyorum turnuvadan eleyecekler. :queen: Öbür yandan da facebooku tamamen kapatsalar da olabilir, çok baydı bu aralar.

bunlar fasa fiso haberler hocam.. yok şu gün kapatacaklar.. yok şu gün siteye saldırı yapacaklar.. yok 10 aralıkda dünyanın sonu gelecekler.. mayalar yok şunu yapacaklar.. vs vs :p

Yok ben o haberi demiyorum; 15inde kapanacak diye bir geyik vardı da şu anda kapalı. Temelli kapansa da kurtulsak. :p Facebookun kapanmasını dünyanın sonuyla eş görmemek gerek bir de. :)

Valla şu anda kapalı sen inanmak istemesen de. :p Kalıcı olmaz muhtemelen ama olsa keşke...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Murat mesai saati facebook zamanı mı oldu? MT neyine yetmiyor? Bak bir de satranç oynuyor ya:)

faysbok için yazdığım şiiri sizlerle tekrardan paylaşayım o vakit;

hem okudum hemi yazdım
çevrimdışı oldum gezdim
sanal dünya senden bezdim
vaktim çaldı yalan feysbuk

Hak'tan bildik şerri hayrı
sanmayın ki kaldık ayrı
hal böyleyken yokum gayri
düş yakamdan laylon feysbuk

Murat mesai saati facebook zamanı mı oldu? MT neyine yetmiyor? Bak bir de satranç oynuyor ya:)
Yok zihni tetikleyip mesai saatinde daha bomba gibi işler yapabilmek adına sabahları birkaç dakika satranca baktığım oluyor. O kadar olur bence. :queen: İnsanları kapıda bekletip onunla ilgilenmiyorum en azından. :) Facebookla satranç dışında bir işim yok. Bütün gün sağa sola mesaj atıp yorum yazıp facete mesai dolduranlar da var gerçi.

faysbok için yazdığım şiiri sizlerle tekrardan paylaşayım o vakit;

hem okudum hemi yazdım
çevrimdışı oldum gezdim
sanal dünya senden bezdim
vaktim çaldı yalan feysbuk

Hak'tan bildik şerri hayrı
sanmayın ki kaldık ayrı
hal böyleyken yokum gayri
düş yakamdan laylon feysbuk
ihtiyar facebook açılmaya başlamış tekrardan şansına küs :)

Yok, yabancı sitelerde de insanlar giremediklerinden yakınıyordu sabah. Türk telekom patlak o ayrı da, sebebi o değildi.

Dünya çapında kimse bikaç saattir facebooka giremiyormuş. Bakım filan olsa bakımda mesajı çıkıyordu. Benim çok umrumda değil de oraya bağlı satranç sitesi vardı, orada oynayamıyorum turnuvadan eleyecekler. :queen: Öbür yandan da facebooku tamamen kapatsalar da olabilir, çok baydı bu aralar.
:D ben bu facebooktaki ödüllü satranç sitesini bulamadım ne yazınca çıkıyor

İşte Twitter'da Facebook'un çöküşü hakkında yazılan tweetler:
Russel Smith: Sokaklarda ellerindeki fotoğrafları gösterip "Bunu beğendin mi?" diyen insanlar dolaşıyor...

Gleeny Rodge: Umarım karımın durumu iyidir. Çünkü o Farmville'den besleniyordu.

Adrian Weckler: Facebook çöktü. Sanki 70'lerdeki petrol krizi gibi!

Michelle Vollmer: Facebook'tan önce biz ne yapıyorduk?

Tom Watson: Aman Tanrım. Facebook çöktü. Bu her şeyin sonu.

@oh_its_chris: Facebook kullanıcıları şimdi bir yandan sayfayı refresh'lerken bir yandan dabugün kimin doğum günüydü diye düşünüyor.

Pery: olsun abi beni bağlamaz, zaten iş yerinden erişim yasak. Siz de girmeyin alla alla..

Onur Durna: Facebook Bi an önce düzelmezse burası "twitimi RT'ler misin cınım :)" diyenlerle dolar. Tehlikenin farkında mısınız?

Ali Kuru: Maya takvimi en azından #Facebook için doğrulanmış görünüyor :)

Kaynak : http://www.ensonhaber.com/facebookun-cokmesi-twittercilara-dalga-konusu-oldu-2012-03-07.html

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Daha az önce super fermeden yumurta,domates,biber toplayip menemen yaptim.
Elmalar olmustu onlari da toplayip reçel yaptim.
Bunu görüpte paylasmayan insan olamaz, hatta serefsizdir resimlerine küfür ettim.
Gökhan'la Emin'in fotografina igrenç espiriler yaptim.
Yani çalisiyor,çökme falan yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar