Teşekkür etmeyi atlamışım. Teşekkür ederim..
temiz hyosung bulmak çok zormu arkadaşlar kime sorsam motoru ölmüştür diyor 2007 2008 hyosunglar için paramda ancak ona yetiyor. güvenebileceğim alacağım motoru gösterebileceğim bir usta öneriniz varmı anadolu yakasında.
:cat::cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------
temizden kastınız üstünde tek bir çizik bile olmaması yürüyeninde motorunda tek bir ses bile olmaması,yatması kalkması olmayan, lastikler,devriyaj balatası ,yagı ,fren balataları yeni degiştirilmiş borcu harcı olmayan motorsa gerçekten zor.:cherry::cherry: ama param buna yetti ufak ufak elime para geçtikçe kendi zevkime göre düzenlemeler yaparım diyip mutlu olmasını bileceksen illaki bulursun.inşallah gönlüne göre bir hyo bulursun sizide aramızda görmek isteriz.:cat::cat:
km si ile oynamamış buldum galiba2006 9000 de ,,, kız gibi diyor sahibi gidip görüp 1-2- güne alacağım inş ,,
sene 500 km-1000 km anca yapmış garaj motoru dedi ama görelim bi beyfendi birisi idi , duruma göre karar verip alacağım
merhaba ,teşekkür ederim, 2000 peşinat verdim geri kalanı 12 ye böldürdüm , yapabilirler tabi sonuçta fuara özel indirim dediler ama ben sırf bu yüzden almadım zaten niyetim vardı(senelerdir) , paranı cebine koyucaksın biraz ne kadar peşin vericeksen pazarlığını yapıcaksın illaki indirim yaparlar,bu modeli almaya karar verdiysen denemekten zarar gelmez, bu arada plaka dahil değil onu kendim çıkarıcam 200 filan tutar dediler ama bilmiyorum, sigorta varmış bide 60 lira flan onu yaptırıcam,otoparkta muhafaza edicem ama yinede branda alıcam yani masraf bitmiyo daha almadan
mont filanda lazım off off ama olsun herşeye değer sıkıntısı bile güzel
bide geldiği günü görsek inş
fiyatı fix olarak 9500yapsalar iyi olur yoksa cbr250 9600 oldukça hyocan SATAMAZ![]()
arkadaşlar fuardaki fiyata motor almak isteyen varsa, kayalar motor bugün fabrikaya sordu, bir iki gün daha 9500'e verebilirlermiş (beyaz renk hariç)
kötüleme hacı aleti cbr250r bi adı varfiyatı fix olarak 9500yapsalar iyi olur yoksa cbr250 9600 oldukça hyocan SATAMAZ![]()
beyaz dışındakiler göze hitap etmiyor .. heryere yolluyorlar mı motoru yoksa sadece istanbul mu *?

Komple kafa sökülmeden de değişebiliyor ama daracık gösterge panelinin orada uğraşmak baya bi zorlu oluyo şimdiden diyimbeyler bi soruyu iki defa sormama ragmen arada kaynadi...
uzun far ampul kesti ampulu degistirmek icin komple kafayi sokmek mi gerek?
yoksa puf noktasi varmidir bu isin?
motoru yollayıp yollamadıklarını bilmiyorum ama kayalar motora sorabilirsin 0212 264 5798 / 0212 282 4994
siyah beyaz olanı da güzel ya haksızlık etme şimdihatta kırmızı da çok dikkat çekici duruyor. hyo da bitek siyah renge pek ısınamadım..
fiyatı fix olarak 9500yapsalar iyi olur yoksa cbr250 9600 oldukça hyocan SATAMAZ![]()
bilgi için çok teşekür ederim. Ben izmirden yazıyorum ve benimde niyetim var. 2 bin peşinat gerisini taksit yaparlarsa çok iyi olur aynı şekilde beyaz kasa düşünüyorum. 12 taksitin faizi ne kadar ? 7500 tl yi 12 taksit şeklinde mi böldüler yoksa faizde mi aldılar ? onuda yazarsan çok sevinirim .. eğer mantıklı gelirse bana aracı olma imkanın var mı ? en azından yakınım falanda istiyor izmirden dersen aranıza bir hyo kullanıcısı kazandırmış olursun . bu iyiliğiinide unutmam .. şimdiden teşekürler ...