MT İSTANBUL-03.03.2012 Cumartesi Fuar öncesi kahvaltı buluşması

Motosiklet camiasına uzak 2 arkadaşımla beraber katıldım.Kendileri ortamın sıcaklıgından ve samimiyetinden çok etkilendiler:D
Herşey için teşekkürler...
Bazı abilerime kardeşlerime selam veremediysem kusura bakmayın.Özellikle İRFANIM affet kardeşim ya:)
Bide Sayın Erhan Erdil kırmadığın için tekrar teşekkür ederim:)

Dipnot:İlk girdiğimde baya baya kişi tanımadıklarım vardı sonradan Allahtan 10 kişi filan tanıdık çıktıda:D
Bu kadar tanımadığım hiç bi gezide görmediğim arkadaşlar olmasına da şaşırdım :) Gezilerdede görmek isteriz dostları:)

Birde Tünal abi yanıma gelip patron ne zaman gazlıyoruz demen çok büyük incelikti :)
İnsanı nasıl onore ediceğini biliyosun :D
Özer abi Şenol abi sizleride görmek güzeldi:)
Espri kutum senide öyle:D
Fuarda Korayın arkamdan gelip oturmak yassssaaaahhhh gardaşım demesinide unutamam :D:DD

Motosikleti
bmw f650 cs
Arkadaşlar sizlerle olmaktan çok mutlu oldum tekrar görüşmek dileğiyle hoşçakalın (Şenol kardeş resimler için çok teşekkür ederim ellerine sağlık inşallah gezilerde görüşürüz)

Dostları bir arada görmek güzel !!!

Ben cumartesi gidemedim yarın (pazar) gidiyorum kimler olacak acaba orada :silent:

ortam ve sohbet o kadar güzeldiki bir an önce yanınıza gelmek için yaza ertelediğim motor alımını bugün fuarda gerçekleştirdim.. Tabi bunda kahvaltı sonrası beni fuara kadar bırakan arkadaşımın payıda çok büyük.. İsmini bilmiyorum ve bunun içinde çok utanıyorum ama yamaha FZ 6 ile beni artçı olarak alan arkadaşa sonsuz teşekkürler.. 1 haftaya kadar HONDA CBR 250 R ile yanınızdayım.. :flower:

merhaba arkadaşlar, dün kahvaltı için size katılmayı düşünüyordum ama plan değişikliği nedeniyle katılamadım. fuara bugün gitmeyi düşünüyorum. fakat biletim yok, blet nerden temin edebilirim? fiyatı nedir? veya elinde fazla kalan var mı?

Dünkü buluşmada gittiğimiz mekanın kapalı otoparkına motosikletimi sokmadılar.Kahvaltıya geldim diyorum orda ki görevli dayıya, git başka yerde kahvaltı yap buraya motor çekemezsin yasak diyor :)İşin içinde MT olmasa dayıya ufak bi deprem yaşatçaktım ama hadi dedim şimdi ilk etkinliğim son olmasın.Sanırım geçen günkü motosiklete konulan bomba herkesi baya ürkütmüş.

Ben de başta Espri Kutusu olmak üzere herkese çok teşekkür ederim.

Bir de sanırım Yücel Abi bundan sonra tanımadıklarını artçı olarak almaz :)

ortam ve sohbet o kadar güzeldiki bir an önce yanınıza gelmek için yaza ertelediğim motor alımını bugün fuarda gerçekleştirdim.. Tabi bunda kahvaltı sonrası beni fuara kadar bırakan arkadaşımın payıda çok büyük.. İsmini bilmiyorum ve bunun içinde çok utanıyorum ama yamaha FZ 6 ile beni artçı olarak alan arkadaşa sonsuz teşekkürler.. 1 haftaya kadar HONDA CBR 250 R ile yanınızdayım.. :flower:

Hadi hayırlı olsun Cem.
Bendim o arkadaş, Kayahan adım.

Kızmasan bir kaç da tavsiyem olacak.
Ekipmansız motosiklet kullanmak çekirdek yemeye benzer, alışkanlık olur, bırakamazsın.
Motorun haftaya geldiğinde bir an önce yola çıkmak isteyeceksin.
İhmal etme onları da temin et en kısa sürede.

Hadi hayırlı olsun Cem.
Bendim o arkadaş, Kayahan adım.

Kızmasan bir kaç da tavsiyem olacak.
Ekipmansız motosiklet kullanmak çekirdek yemeye benzer, alışkanlık olur, bırakamazsın.
Motorun haftaya geldiğinde bir an önce yola çıkmak isteyeceksin.
İhmal etme onları da temin et en kısa sürede.

Tavsiyeler için teşekkürler.. Benzetmen hoşuma gitti :) ama bu konuda bende hassasım motoru teslim alırken tüm ekipmanların en iyisinden alıcam zaten.. motor aldığımı söylediğim yakın çevreme hediye olarak istediğim ekipmanları söyledim.. (Fuarda Koçfinans ile Honda alanlara Koçfinans montu hediye ediyor zaten ama ne marka bilmiyorum maalesef..)

dedektif5 dkan Giray (isimleri resimlere bakarak hatırladım ) ve masa da sohbet ettiğim diğer arkadaşlar
Fuar sohbeti güzeldi, çaylar filiz, buzlar kırılıdı bir dahaki toplantılar da artık sıkı kanka olucaz
Tüm arkadaşlara selamlar

Super Moderator
Nasıl, ne kadar büyük etkinlik? :) Şimdiden heyecenlandım. :)

dedektif5 dkan Giray (isimleri resimlere bakarak hatırladım ) ve masa da sohbet ettiğim diğer arkadaşlar
Fuar sohbeti güzeldi, çaylar filiz, buzlar kırılıdı bir dahaki toplantılar da artık sıkı kanka olucaz
Tüm arkadaşlara selamlar

evet abi güzeldi, fuar biraz kalabalıktı(pazar günü nasıldı kimbilir):) ama olsun yinede güzeldi sonunda totomuz supersportlara deydi:queen:

Son düzenleme:
hayırlı olsun biz de bisiklete talim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar