Sevgili arkadaşlar;
Bugün ben de fuardan GT250R alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Daha doğrusu kaporayı verdik ama henüz motoru alamadık, bu hafta içerisinde alabilecekmişiz. Aslında bi arkadaşımla cbr 250 alma niyetindeydik, hatta bende hafiften bir honda fanatikliği de vardır ama dün fuarda st kanuni standına uğradık ve gt'nin üstüne bindim acayip hoşuma gitti. Eve geldim gözümün önünden gitmedi namussuz. Bugün tekrar gittim fuara hem kendim için hem de arkadaş için beyaz renkten siparişi verdim :flower:
Fuardan bugün çektiğim fotolara bakmak isterseniz daha sıcak sıcak http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3445056253621.2164776.1487073601&type=1&l=b4ca52971a
En kısa sürede gezilerde organizasyonlarda görüşmek dileğiyle![]()
çok teşekkür ederim...Hayırlı olsun güle güle kullanın,çok güzel bir seçim...
beyaz aldım gerçekten çok şık duruyor beyaz renkdedektfi kardeş mrb bende aynen alıyorum bitane yarın benim motoru satarsam gelen adama hemen gidip almayı düşünüyorum...ne renk aldın?
siz galiba kendini tek japon motor kullanan kişi sanıyosunuz vede bu tartışmayı boşuna açtınız hala farkında değilsiniz istersem gt250r ile cbr1000rr ın tipini kıyaslarım tipini ama arkadaşın bride kıyaslamış tipini yok siz japon kullanmamısınız kulansanız hyonun yüzüne bakmazsınız falan bakmayız doru evet te konunun onla bi alakası yok siz boşu boşuna hala bu konuyu uzatıyosunuz
bence senin bu yaklaşımın tuhaf. ben ne performanstan bahsettim nede marka kalitesinden. sadece dış görüntüsündeki farkları ve boyutundan konuya değindim. Zaten dikkatimi hep bu nokta çeker. senelerdir formu okurum üye olmaya yeni karar verdim. bir iki gözlemimizi ve bilgimizi aktaralım diye. gördüğüm konulada o kadar alakasız yazışmalar varki. örnek veriyorum adam xxx motor nasıl diye sormuş altına çok bilmiş arkadaşlar başlığı açanın seceresini sormaya başlamışlar. nasıl bir yaklaşım nasıl bir tepeden bakmadır anlamış değilim. benim için şu an dünyanın en güzel motoru hyodur . Neden ? Ekonomi durumuma göre en uygun motor. Görüntü olarak beni tatmin edebilecek bir motor. Hız konusundada şu an için sıkıntı yok. Ben birinci araç olarak kullanacağım. hafta sonu çıkarayım bir iyi tur atayım diye değil. Neyse şayet olurda motoru alıp kullanmaya başlarsam izlenimlerimi sizlere aktarırım . kompleksli kibirlenmiş bir kişilikten uzak olarakhayırlı günler.
@white34 olayı uzatmaya gerek yok zevkler ve renkler tartışılır burada arkadaşın bahsettiği gt250r nin diğer yüksek hacimli motorlardan daha kalıplı olduğudur buda bana göre doğrudur bu benim görüşüm ve saygı duyulması gerekir yoksa motor hacmi olsun hızı olsun kimse 600 lükten daha iyi demiyorki diyemezde zaten bende gt250r 2006 model vardı sattım araya evlilik filan girdi durumumu düzelttim ve tekrar gt250r 2011 modelini aldım ben bilmiyormuydum gidip japon almasını 250cc sınıfında cbr250r yi beyenmedim tam racing gibi durmuyordu ve tek silindirdi, kawasaki ninja 250r birtek güzeldi ama gt250r ile yan yana geldiğinde cüsse farkı vardı ve fiyat farkıda vardı o kadar fiyat farkına değmeyeceği için piyasadaki en iyi 250 cc motoru aldım. 2. el satışlarına bakın peynir ekmek gibi gidiyor bunlar benim görüşlerim konuyu uzatmaya gerek yok bilgi almak istiyorsan burada paylaşırız yoksa burada ortalığı karıştırıp germenin anlamı yok
çok teşekkür ederim zonta, profile hemen el attımhayırlı olsun dedektif kardeşim.güle güle kullan.mantıklı bir seçim yapmışşsın asla pişman olmayacaksın.:cat: profilide yeniden düzenlemeyi unutmayalım.
Sevgili arkadaşlar;
Bugün ben de fuardan GT250R alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Daha doğrusu kaporayı verdik ama henüz motoru alamadık, bu hafta içerisinde alabilecekmişiz. Aslında bi arkadaşımla cbr 250 alma niyetindeydik, hatta bende hafiften bir honda fanatikliği de vardır ama dün fuarda st kanuni standına uğradık ve gt'nin üstüne bindim acayip hoşuma gitti. Eve geldim gözümün önünden gitmedi namussuz. Bugün tekrar gittim fuara hem kendim için hem de arkadaş için beyaz renkten siparişi verdim :flower:
Fuardan bugün çektiğim fotolara bakmak isterseniz daha sıcak sıcak http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3445056253621.2164776.1487073601&type=1&l=b4ca52971a
hayırlı olsun,gezilere beklerizSevgili arkadaşlar;
hayırlı olsun,gezilere beklerizfuar için fiyatları 9600e çekmişlerdi o fiyattanmı aldınız?
çok teşekkür ederim arkadaşlar, fuar dolayısıyla indirim yaptılar, 9500e anlaştık, büyük bölümünü peşin vericez, kalanı da kredi kartına 6 ay taksit için yüzde3, 12 ay taksit için yüzde10 komisyon alıyorlar..
evet hondanın yüzde0 faiz 12 ay taksit kampanyası bayaa iyi gerçekten, ama fuara özel hiç indirim yapmadılar malesefhonda ödeme konusunda daha avantajlı cbr 250r sorduğumda bugün 3000 tl peşine kalanı kredi kartına 12 taksit %0 faize 9.750 ye bırakıyorlardı.bunda plaka masrafı herşey dahil.
evet hondanın yüzde0 faiz 12 ay taksit kampanyası bayaa iyi gerçekten, ama fuara özel hiç indirim yapmadılar malesef![]()
herkese merhabalar
uzun zamandır forumları takip ediyordum ama motorum olmadığı için sadece bilgi amaçlı kullanıyordum, bende bugün fuarın son günü burda yazan bi arkadaş gibi honda cbr 250 bakmaya gittim, fiyatta indirim yaparlarsa almayı düşünüyordum, kanuniyi yakından inceleyince ve yanımdaki arkadaşında honda çok ufak duruyor diyip beni gazlamasıyla st kanuni gt 250r aldım, 9500 e anlaştım bende birazı peşin geri kalanı taksitle, rengini yarın bildiricem bayiye hala kararsızım , ilk motorum olucağı için kısa dönemde gezilerde aranıza katılamasamda(iyice öğrenmeden trafiğe çıkmayacağım için) ilerde yapacağınız aktivitelere beni de çağırırsanız katılmaktan mutluluk duyarım, herkese kazasız sürüşler dilerim,,,