ooo süper yerler... benide götürürsünüz artık oralara....
beyler maşallah hava güzel tabi gezersiniz:cat:
Teşekkürler. Havanın serinlediği anlar oldu ama tatlı su motorcusu olmadık hiç ya:cherry: Selamlar.:rendeer:beyler maşallah hava güzel tabi gezersiniz:cat:

valla cok güzel geziydi gelenler sağolsunlar gelmeyenlerde sağolsun
güzel fotolar...1.ve 2.eklenen fotolar sanki farklı makinalardan gibi...ilkler solgun 2.ler daha net gibi...sanki farklı 2 zamanda aynı yere gidilmiş gibi...pamukkaleye gelmeyeli bayağı oldu...
İnşallah 2 haftaya daha çok motorlarla gezimiz olacak demi kardeşim:cat:valla cok güzel geziydi gelenler sağolsunlar gelmeyenlerde sağolsun
İnşallah 2 haftaya daha çok motorlarla gezimiz olacak demi kardeşim:cat:
alayınıza kurban beyler çok güzel etkinlik düzenlemişssiniz gidişatınız mükemmel sizleri özledim![]()
Haftaya milano beylerl:
Bizde seni özledik kardeşim kop gel neler neler oluyor burada bir bilsen :cherry:
Hılmi abi zincileri kırdı ikidir geziye geliyor acaba o gelen Hılmi abi değilde bir başkasımı endişeleniyorumEhliyet de almış zaten şoklardayım atamadım üzerimdem şoku.
Eyvallah Okay. Ne edek işte boş vakitleri değerlendiriyoz:cherry: Önder baskıyı kurdu gezi yapıyoz lannnn diye bişey diyemedik:queen:alayınıza kurban beyler çok güzel etkinlik düzenlemişssiniz gidişatınız mükemmel sizleri özledim![]()
Haftaya milano beylerl:
Bizde seni özledik kardeşim kop gel neler neler oluyor burada bir bilsen :cherry:
Hılmi abi zincileri kırdı ikidir geziye geliyor acaba o gelen Hılmi abi değilde bir başkasımı endişeleniyorumEhliyet de almış zaten şoklardayım atamadım üzerimdem şoku.
Eyvallah Okay. Ne edek işte boş vakitleri değerlendiriyoz:cherry: Önder baskıyı kurdu gezi yapıyoz lannnn diye bişey diyemedik:queen:
---------- Post added at 17:53 ---------- Previous post was at 17:50 ----------
Önder Milano ne kardeşim ya sen iste Kuzey kutbuna gideriz:cyclopsan:flower:
Kuzey kutbuna gerek yok haftaya pamukkale'ye beyler...
:silent:valla bişey anlamadım:cherry: Ama teşekkürler.:cherry:Alkolsüz hava sahası..tabela güzeldi tabi güzel bir gezi![]()