sonunda daelim türkiye web sitesini yayına soktu.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
fiyat kısımları..... ....... ........ ........ BOŞ....... ........ ........ .......... güzel bi taktik ne diyelim...

Liselinin birisinin canı sıkılmış siteyi hazırlamış gibi duruyor :)
Bu ne arkadaş.
Daha öncede yaptığı gibi her an kaçabilir mod : on

125cc scooter 12bg
250cc race 14 bg
Burdada bir gariplik var sanki ?

Son düzenleme:

F54

şimdi bu markaların ne kadar ciddi çalıştığını daha iyi görebiliyoruz..
ama ciddi çalışanlar da var onların sitesi adam gibi ama satış sonrası garanti hizmeti müşteriye yaklaşımı 5 para etmez:farao:

Moto fuarında açıklamayı düşünüyorlar sanırım gidişat onu gösteriyor çünkü :)) bu akşam bir aksilik olmazsa fuara gitmeyi planlıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------

şimdi bu markaların ne kadar ciddi çalıştığını daha iyi görebiliyoruz..
ama ciddi çalışanlar da var onların sitesi adam gibi ama satış sonrası garanti hizmeti müşteriye yaklaşımı 5 para etmez:farao:

aynen kardeşim sana katılıyorum inş. daelim motolarının tasarımı kadar teknik hizmetide iyi olur. :)

Ne malıydı bu daelim ya? Tayvan mı? Yoksa has çinli mi bu arkadaş da?? (Bir de bütün modellerine "yeni" diye yapıştırmışlar :mrgreen: )

Ne malıydı bu daelim ya? Tayvan mı? Yoksa has çinli mi bu arkadaş da?? (Bir de bütün modellerine "yeni" diye yapıştırmışlar :mrgreen: )

Kore olması lazım. aynen orası baya saçma olmuş ne gereği vardı ki zaten yeni girdin piyasaya :))

Motor pcx e benziyo.Motoru geçtim sayfanın menüsü honda nın sitesiyle aynı

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
ROAD WİN 250
son aktarım: v-kayış :pr::farao:

arkadaşlar sitede ciddi yanlışlar var roadwin 250 21 hp lik motor 14 hp girmişler,kayış falan değil zincirli aktarım bence site oturmamış bilgiler yanlış

Geçen sene fuardan aldığım Daelim kataloğunu incelerken sitesini bulmaya çalışmıştım.

Roadwin 125 naked modelini koymamışlar.Çokta güzel görünüyordu.

250 cc motora 14 hp güç üretmeyi nasıl başarmışlar acaba merak ediyorum doğrusu

O motor 14 hp değil, 25 hp. Kullandım güzel bir motor.
Geçen sene fuarda Daelim soran çok olmuştu,Scooter üreticisi kaliteli bir markadır..fiyatı ucuz değildir.burada nasıl fiyat tutturacak bilemiyorum FOB fiyatları yüksekti bayağı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar