Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

haklısınız vallaha yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh diyorum göstere göstere çalmakta bu olsa gerek

bence iyi oldu, olur da janta, depoya falan ihtiyacımız olursa yamahaya 2-3 kat para vermeyiz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aleykum selam panpa hayırdır gözüne çöp mü battı

Forumdan Uzaklaştırıldı
işe geldim bi tane muhasebeci paçoz tıfıl yer elması bi böcek var birazdan kafasını koparıcam..lan bu kadın milletinin hemen egosu kabarıyo

Forumdan Uzaklaştırıldı
karı milleti melek görünümlü şeytandır kanka...
sallamayacaksın.. hep hep onu aptal yerine koy ... :) aptal olduğunu hissettir ona :queen:

kanka ben ona bi laf söylerim 6 ay uykuları kaçar :) neyse moruk o yazıyı dikkatli tak amortisörler çok esniyor takmanla esnetip kırman bir olur..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------

hayırlı olsun abi benimkinde vardı boş du isim yoktu ben ismimi yazdırdım reklamcıya :)

[url]http://img707.imageshack.us/img707/9283/1001727.jpg[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

etiket oldu yani ismin :) apaçi misin olum sen :)

hayırlı olsun abi benimkinde vardı boş du isim yoktu ben ismimi yazdırdım reklamcıya :)

[url]http://img707.imageshack.us/img707/9283/1001727.jpg[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

aynen kanka güzel olmuş... :cat:

kanka ben ona bi laf söylerim 6 ay uykuları kaçar :) neyse moruk o yazıyı dikkatli tak amortisörler çok esniyor takmanla esnetip kırman bir olur..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------

etiket oldu yani ismin :) apaçi misin olum sen :)

oraya kadar esnemez muhtemelen.. bi deneyim eğer esnerse sökerim kanka.. sorun değil

Forumdan Uzaklaştırıldı
sen hangi gün fuara gidicen moruk? mesaj attım taa ne zaman daha cevap gelecek

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------

cafer abi geldi az önce fuar bileti verdi çalışıyorum diye beraber gidecektik olmadı cumartesi erken kaçabilirsem şenol abiyi de içine alan bi plan yapmak lazım gelir..

Forumdan Uzaklaştırıldı
kanka ne zman mesaj attın yaw.. şenol abide aynı dertten sıkıntıda.. ben sizin mesajlarınızı görmüyorum.. cumartesi yani yarın oradayım kanka..sen napıyorsun
yarın aksam 5 gibi çıksam isten kaçarım hemen fuara üstümü değiştirmeyle hiç uğraşmadan..şenol abiye sorsana uyuyor mu ona ve sana

yarın aksam 5 gibi çıksam isten kaçarım hemen fuara üstümü değiştirmeyle hiç uğraşmadan..şenol abiye sorsana uyuyor mu ona ve sana

kanka ben o saate dönüş yolunda olurum nereden baksan 3 saat sürüyor yol...
öğlen 12 de orada olacağım.. sonra istanbul foruma geçeceğim.. senin erken çıkma şansın yok mu..
şenol abide öğle orada olacak

Forumdan Uzaklaştırıldı
en erken 1 en geç 5 te çıkarım hersey o günkü iş yoğunluğuna bağlı

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------

moruk kötü haber o yazıyı sen takamazsin..niye dicen? tam farın altından su borusu gibi elektrik tesisatı ve debriyaj teli geçiyor..geçmiş olsun onu iade et bari de ışıklı sibop kapağı al kanka :)

en erken 1 en geç 5 te çıkarım hersey o günkü iş yoğunluğuna bağlı

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------

moruk kötü haber o yazıyı sen takamazsin..niye dicen? tam farın altından su borusu gibi elektrik tesisatı ve debriyaj teli geçiyor..geçmiş olsun onu iade et bari de ışıklı sibop kapağı al kanka :)

biliyorum kanka su borusu geçtiğini far tasını söküp güzelce yerleştireceğim.. inş. sıkıntı olmaz.. çok az yana çektiğim zaman işlem tamam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar