Bora abi 4/1 kadar, araçlar 4 lt yağ alıyor dersek bizimkilerde 1lt den yola çıktım, 60ml yeter yada 70ml abisefa kardeş,bor powerı miktar olarak ne kadar koydun?
Bora abi 4/1 kadar, araçlar 4 lt yağ alıyor dersek bizimkilerde 1lt den yola çıktım, 60ml yeter yada 70ml abisefa kardeş,bor powerı miktar olarak ne kadar koydun?
arkadaşlar,sakin olalım.burası bir paylaşım sitesidir.bildiklerimizi/tecrübelerimi paylaşmak için kurulmuştur.bildiğiniz gibi bilgi,paylaştıkça büyür,çoğalır.şuanda bana özelden yada buradan soru soran arkadaşlarıma bıkmadan/sıkılmadan elimden geldiğince,bildiğim kadarıyla bilgilerimi paylaştım,paylaşacağım.çünkü vaktiyle abilerimizde bana böyle davrandılar.lütfen yazdıklarımızı CEVAPLA butonuna basmadan bir kere daha okuyalım.burada TÜRKİYE'nin dört bir yanından,ortak hobileri motor olan ve birbirlerini hiç görmemiş belki de hiç görmeyecek kişiler dost oluyorlar,bunu unutmayalım.hepinizi seviyorum.
geçen hafta elde etmiş olduğum yakıt miktarı beni şaşırttı, genellikle herzaman ölçüm yaparım
ölçme şeklim ise tutar ile yaptığım km dir, genellikle 10 20 tl lik alırım, 10 tl benzinle 85km giderdi geçen hafta 96km gitti ve şaşırdım
10 tl / 96 km = 10,4 krş kmde
şehir içi kullanım, yarısı sabit yani şehiriçinde uzun yol gibi
birde katkı yağı borpower koydum onunda etkisi oldumu bilmem, koyulmaz demeyin yıllardır 4 motosiklette kullandım hiç zararı olmadı![]()
debriyaj birkere kaçırdı 1 den 2 ye aldım vitesten attı, ama bu olay katkıyı koymadan önce araç yeniyken çok yaptı, şimdilik canavar gibiBizde sizi seviyoruz abi cok degerli vakitinizi hic usanmadan bizim sorularimiza ayiriyorsunuz hakkinizi odeyemeyiz valla
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:59 ----------
Debriyaj kacirmadi mi hic birde markasi ne nnt mi yakit disinda baska ne yararini gordunuz
sende sağol abisağolasın sefa,tigrina.
belki biliyorsundur,birkaç hafta önce işten çıkartıldım.şuan hala bir iş yok.daha ne kadar da işsiz kalacağımı bilemediğim için satıyorum.ee kolay değil hem geçinmek,hem de 2 çocuk okutmak emekli maaşıyla.hayırlısı olsun bakalım.r:
''16:21:32 kaliteli 4'' ne anlama geliyor?
bende diyorum bilmediğimiz numaralandırma şekli mi var acaba motor yağında diyorum :cherry:Emekli maasyla cok zor gercekten umarm is bulursun abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:28 ----------
Abi iphona virus girdi galiba sacmaliyor iki gundur uyardigin icin sagol![]()
merhaba arkadaşlar bugün motoruma kavuşrum çok şükür sizce lastiklerini direk değiştirmelimiyim yoksa üzerindeki lastikler iyimidir
IRC taktırmıs tım eskı apache me cok memnun kalmıstım bunada taktırmayı dusunuyorum hele havalar ısınsın lastık kayacak zamanı bulamıyorkı kaysın butungun garajda
Metzeler bulamadm ben siz ircin hangi modelini kullaniyorsunuz on arka olarak ebatlari orjinal olarak uydu muLastikleri bence kesinlikle değiştirin ben birkaç kere ıslak zeminde motordan uçma tehlikesi geçirdim sonra gittim değiştirdim. Motora uygun aynı ebatlarda sadece irc marka var bende irc kullanıyorum şimdiye kadar kayması olmadı ama daha kalitelisi var tabi. Mesela metzeller en iyisi me22 serisi uyuyormuş sanırım ön arka 220 tl olsa gerek araştırın değiştirin mutlaka.