Xenon'um Nasıl ama ?

Evet bazıları şimdi bu ne la ? diyecektir ama her zaman elinde ne varsa en iyisi odur hesabı Ayağımı yerden kesiyo Gece derslerine giderken yollarda biyerlere çakılmamak için bunu yaptım Yakıştı kerataya :mrgreen:

34xtl.jpg

34xug.jpg

34xuv.jpg

kardeşim helal olsun İnşallah yaza motoruna takmak da nasip olur:cherry:

Ben de led döşedim bisikletin ortasına.Çok güzel oldu.Şerit ledi en kısa kesilebilecek şekilde kestim.Öne beyaz arkaya kırmızı yaptım.Ortası da mavi oldu.Ortayı kırmızı yapmadığıma üzüldüm.Çok güzel olmuş.:)Güle güle kullanın.Bu arada 2 senedir 12 volt 5 amper akü kullanıyorum.Bitiremedim.:)

vayyy bee :cherry: abi bu kaç watt lık? Mercek var mı? Karşıdan gelenin gözünü almasın sonra :p :cherry:

Aslında arkayada kırmızı stop lambası koyabilirsin

vayyy bee :cherry: abi bu kaç watt lık? Mercek var mı? Karşıdan gelenin gözünü almasın sonra :p :cherry:

Aslında arkayada kırmızı stop lambası koyabilirsin

Valla watına falan bakmadım pazardan elektronikçilerden 5 liraya aldım :bounce: param buna yetti bida para olursa arkayada düşünücem 2 kalem pille çalışıyo :mrgreen:

Valla watına falan bakmadım pazardan elektronikçilerden 5 liraya aldım :bounce: param buna yetti bida para olursa arkayada düşünücem 2 kalem pille çalışıyo :mrgreen:

He ya o çok güzel onlar. alıyorsun 1500 miliamper şarjlı kalem pil ayda 1 şarj edip kullanıyorsun. :) komşumuzun ufaklığına bisiklet almışlardı bende şu kalem pille çalışan farlardan alıp hediye etmiştim ordan biliyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar