şimdilik bi sıkıntı gözükmüyor gelebilirsin:wiinkk:alperim davetiyemiz mevcutmudur elimizde kardeşim
ben hanımıda alıp gelmek istiyorum
sanırım ordan çıkışımız 10:30-10:45 gibi olur diye düşündüm arkadaşlarımız beklemeyi uygun görürlerse 11 e kadar bekleriz herhaldeBen Kahvaltı ya katılmak ve sizlerle tanışmak istiyorum saat 9:00 da uçağım kalkıyor 10:30 gibi ist. olacağım. 11:00 gibi kahvaltı mekanına gelmiş olacam sizden tek isteğim beni beklemeniz bileti bana verdikten sonra siz devam edersiniz ben sonra gelirim fuar alanına bu güzelliği bana yapaçağınızı tahmin ediyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum. Herkeze iyi geziler.
kapıda satılacağı bilgisi kesin :wiinkk:Merhabalar,epey zamandır bu fuarı bekliyorum fakat daha önce hiç gitmediğim için bilet bulma konusunda endişelerim var bu konuda bana yardımcı olablirmisiniz ?nasıl temin ederim gibisinden herhalde kapıda satılacakmıs bu bilgi kesinmidir ?
deneyip görmek lazım:queen:bu bahsi geçen mekan 40 tane azgın motorcuyu kaldırabilecek mi ?
kızları fuara almıcaklarmış bu seneya sayın moderatör bende mi gelsem acaba ?![]()
MT nin karizmasını kullandık:wiinkk::bounce:MErak ettim bu kadar davetiyeyi nerden aldınız![]()
şike konusu gündemdeyken ben yapmasam olmazdı ama dimiBu işte şike var kardeşim. Moderatör cumartesi günü izinliyse niye biz o gün kahvaltı yapıyoruz :jocolor: Niye pazar değilde cumartesi şikeli mt istemiyoruzl: :mrgreen:
beklerizMerhaba arkadaşlar,
motosiklet.net'in yıllardır sessiz takipçilerindenim.
Fuar için Sivas'tan geliyorum. (Tabi buradaki hava şartları uçağın kalkmasına müsade ederse.)
Eğer kahvaltı için kontenjanda problem yoksa, kahvaltıya katılmak ve sizlerle tanışmak istiyorum.
şimdilik bi sorun yok davetiye konusunda :wiinkk:ya ankaradan 4 kişi gelmeyi planlıyoruz davetiye işi kesin mi kahvaltıya ona göre yetişelim...
pazar günü için bir organizasyon düşünmedik şimdilik:cat:ARKADAŞLAR PAZARGÜNÜ İÇİNDABİR ORGANİZAZYON VARMI BİL VERİRSENİZ SEVİNİRİM
Haha hep size mi yakın olacak buluşmalar.
Evimin dibi sayılır.
Gelirsen eğer ben de alabilirim seni merkezi bir yerden Samet abi.
1-alper_tim
2-jesse
3-tanrinin_kirbaci3
4-Haydar Bıçak + 1
5-NstlJiApache+1
6-dejawuu_34
7-Bold
8-jackal_64
9-BestMachine +1
10-Görselci
11-espri kutusu
12-aydemir+5
13-Sametagir
14-Takendy
15-furkanmg
16-Piyanist_irf
17-Rocknrolla+1
18-semihg
19-dogus2006+1
20-objektif
21-Ghostcorc
22-Ali G.
23-dedektif5
24-erro
25-YıldırımBora(+1 olabilir)
26-TayfunBoraA(+1 olabilir)
27-GaCCaLL(Yunus)
28-Dude
29-zenon+1
30-Undocab
31-Chronix
32,33,34,35-CBR1100XX ve silah arkadaşları
36-eray_uluyazı
37-Sepetçioğlu Behçet
38-dkan (Doğukan)+kuzen
39-bugay
40-mf-hyo
41-tulumbake
42-KomutanLogar
43-Arjantinli69+familya
44-Raphae1
45-mayaz34
kes bana da iki bilet önlerden.ama teker üstü olmasın.
NOT:ctesi günleri o saatte kalkma alışkanlığım olmadığı için bizim evin önünde toplansanız ve hepiniz aynı anda kornalara asılsanız belki uyanırım![]()
beni nerden alacaksın kardeşim..
baban gelmesede sen gel başımın üstünde yerin hazır :wiinkk:Alper beyy babam görmesin bu cevabını eyavah derim kesin dalga geçerdi seninle![]()
![]()
Ya şaka maka babam o gün çalışabilirmişama eğer çalışmazsa tependeyim bilesin
![]()
baban gelmesede sen gel başımın üstünde yerin hazır :wiinkk:
bende geliyom alper kısmetse ekleye bilirsin..
:king: