zaten 3000 4000 km sonra degısecek cok bı sıkıntı olur mu?
olmaz ama bilgin olsun
zaten 3000 4000 km sonra degısecek cok bı sıkıntı olur mu?
olmaz ama bilgin olsun
Motor almaya nıyetlendıkten sonra baktıgım motorların neredeyse %80 cıvarında kuyrugu kesıktı,
ve o sebepten vaz geçtim,
motorda kuyruk kesıklıgı bence fazla göze hitab etsın ısteyenler ve fazla hava atmayı sevenler sınıfına giriyor,
ve hava atmayı cok sevenlerde motoru bagırta bagırta gezmeye bayılırlar
o sebepten kuyrugu kesık motorları baştan eledim alacagım motorlar sıralamasından,
Bu Benim Kişisel Kararım Kimseyi Rencide Etmek Degil Mantık Arkadalar...
Dostum grenajlar ne renk resimleri var mi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...r-600-f-granaj-komple-kirmizi-60799563/detay/ ilandan resimleri görebilirsin,yada mail adresini iletirsen resimlerini e-mail atabilirim.evet düşündügün fıyat nedır ve ne renk grenajların ???
komple alabılırım uygun ıse dedigin gibi...
Motor almaya nıyetlendıkten sonra baktıgım motorların neredeyse %80 cıvarında kuyrugu kesıktı,
ve o sebepten vaz geçtim,
motorda kuyruk kesıklıgı bence fazla göze hitab etsın ısteyenler ve fazla hava atmayı sevenler sınıfına giriyor,
ve hava atmayı cok sevenlerde motoru bagırta bagırta gezmeye bayılırlar
o sebepten kuyrugu kesık motorları baştan eledim alacagım motorlar sıralamasından,
Bu Benim Kişisel Kararım Kimseyi Rencide Etmek Degil Mantık Arkadalar...
Bakışaçınıza saygı duyuyorum fakat benim gibi, sonradan eve gelen trafik cezalarından bıkıp da mecburen plakalıklarını kesen muzdaripler de var(
Yani mesele sadece hava atmak değil biraz da yargısız infazlardan korunma çabası diyebiliriz
İlkay kardeş ilkönceleri ben de senin gibi plakalığı kesmeden plakasız gezdim. Fakat bu sefer de plakanın olmaması çok göze batıyordu, plakalığın boş kalan yeri çok sırıtıyordu (tabi kendi düşüncem kimse alınmasın). Sonra ameliyatı gerçekleştirme kararı aldım![]()
yargısız infaz olarak düşünme
işin gerçekten kişisel estetik tarafını düşünmekten çok sadece hava olsun diye yapan çok kişi var
bu gün bağdat caddesine in ss kullanıcıları ile tanış bi kaç muhabbet et motosikleti ne için kullandıklarını hemen anlarsın
çoğu kız peşindedir (ki vespacılar onlardan daha iyi konumdalar)
bi kısmı diğer kullanıcıllara karşı sürekli sende kimsin ezer geçerim modunda
bizim gibi kalan ufak bir kısım ise işin gerçekten hobi ve eğlenceli kısmında
istisna kısmına girecek kadar az olduğumuzdan yorumda bir sorun yok bence
mesela dreamdark vardı gri gümüş 600f'li. kuyruk işlemlerini kendisi yapmıştı komple. forumda da baya aktifti motosikleti ile ilgili yaptığı tüm işlemleri paylaşmıştır hemen hemen titiz biriydi.
ama bazıları var 1 gün görüyorsun 2. gün yok mesela
ilkay plakasız mı geziyorsun. peki polis görse bişe demiyor mu?
bi kere çevirdi
bende şakayla karışık söyledim bu renklerde istanbulda başka bulamazsın diye sonrada görsel ve kişisl tercihim olduğunu belirttim beni gönderdi rutin ruhsat ehliyet kontrolüydü
kaldıki ss kullanıpta plaka kullanan kaç kişi var ?
ben sadece görsel olarak sevmiyorum yoksa bir mahsuru yok
zaten plakamı takmasam da trafik kurallarına uygun gidiyorum çok acil bir durum baş göstermediği sürece
bu yüzden kırmızı ışıkta durduğumda pek çok sürücüden tebrik almışımdır
yani plakayı takmama sebebim tümüyle görsel kişisel tercihim yoksa bir bilmişlik veya radar beni görmesin polisten rahat kaçayım değil
her çevirmede de düzgün bir şekilde durmuşumdur ki polis seni çevirdiğinde neyin ne olduğunu gözlerinden anlıyor adamlar günde kaç kez aynı işlemi yapıyorlar bizden çok daha iyi bilincindeler kullanıcının maksadının ne olduğunu..
Diyelimki kaçtın ve yakalandınr: nedir prosedür ?