[İzmir - MT]

Moderatör (forrap)
Hey gidi,eski kawamın kaderine bak,şehirler arası mekik dokuyor.. :)
Yeterince bilgi sahibi olmuşsundur heralde konuşmamızdan sonra:cat:
Dünya küçük,motor dünyası daha da küçük..

Aslında Bu pazar sizi kuşadasına çağırmak isterim :).Kuşadasında buluşup güzelçamlıdaki zeus mağrasının önünde mangal yapıp Kalamaki(Dilek yarım Adası)'nda Güzel bi gün geçirebiliriz :) ve sizlerle tanışmış olurum :)

Moderatör (forrap)
Aslında Bu pazar sizi kuşadasına çağırmak isterim :).Kuşadasında buluşup güzelçamlıdaki zeus mağrasının önünde mangal yapıp Kalamaki(Dilek yarım Adası)'nda Güzel bi gün geçirebiliriz :) ve sizlerle tanışmış olurum :)

Bu ara zor ama teklifin için teşekkürler,bir müddet sonra kullanmak üzere bu teklifini söz kabul ediyoruz :)
Bi kaç hafta sonra yaparız inşallah:cat:

bende gördüm o ilanı . sitikır ı na kurban :)

El emeği göz nurum o benim.. :)

Tuncer senin için öldü diyolar dogrumu bilader...:D
Fuarda gözlerimiz seni aradı MT standında bolca senin dedikodunu yaptık :D

Moderatör (forrap)
Motor almis bulunuyorum tuncer kardesim 2002 model 600 f aldm

Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız keyifle binersin inşallah :cat:

Tuncer senin için öldü diyolar dogrumu bilader...:D
Fuarda gözlerimiz seni aradı MT standında bolca senin dedikodunu yaptık :D

Ben ölmem hacım biliyorsun :)
İşler yoğun ve problemli,müsait olamadım fuar için.
Dedikodumuz hep yapılıyor Caner im,keşke tek sen yapsan,iyi niyetli dedikoduya can kurban :wiinkk:

Moderatör (forrap)
Alsan alsan ev,araba ve benzeri mühimmatın anahtarını alırsın :) Birde priz anahtarı var onu da unutmamak lazım.. :)

Motorsuzuz diye sende bas üstüme Caner,motorum yok artık diye sende ez..Ama unutma ki gün gelecek fakir ama gururlu bu genç karşına zengin ama gurursuz olarak çıkabilecek konuma gelecek,işte o zaman kork benden :p

Alsan alsan ev,araba ve benzeri mühimmatın anahtarını alırsın :) Birde priz anahtarı var onu da unutmamak lazım.. :)

Motorsuzuz diye sende bas üstüme Caner,motorum yok artık diye sende ez..Ama unutma ki gün gelecek fakir ama gururlu bu genç karşına zengin ama gurursuz olarak çıkabilecek konuma gelecek,işte o zaman kork benden :p

Yürü be Tuncer kim tutar seni :p duydunmu Caner korkun benden dedi bence senle ben birlik olalım da şu fakir delikanlıya motor alalım baksana mazallah harbiden zengin falan olursa yanarız haa çok kızmış bize :p

Estafirullah tuncer abi bilemedik bi cahillik ettik bizki sen kawasakilere binerken yanınıza gelip abi bu kovazokimü diye soran genç kuşagız bizki sizin yanınıza gelip abi kaç yapıyo bu derken salakta kadranlarınıza bakmaya çalışan gençleriz affet abi... :mrgreen::mrgreen:

Moderatör (forrap)
Hahahaha :mrgreen:
Caner hangi bakkalın,eczanenin,benzinliğin önünde dursam gelip sorardın hatırlıyorum :p Hey gidi deli tigerlı.. :)

Çok acayip bir hava var,Allah motorsuzların yar ve yardımcısı olsun,elim ayağım titriyor böyle havalarda motorsuz kalınca :)

Merhabalar izmir tayfası,
İzmirden İstanbul'a fuara gelen arkadaşlarla tanışma şansını kaçırma savurganlığı yapmış biri olarak:)Yalnızca Cengizle tanışabildim.:pr::pr:
Bunun tekrarlamayacağı sözü ile yakın zamanda görüşmek üzere :sunny::sunny:

Hahahaha :mrgreen:
Caner hangi bakkalın,eczanenin,benzinliğin önünde dursam gelip sorardın hatırlıyorum :p Hey gidi deli tigerlı.. :)

Çok acayip bir hava var,Allah motorsuzların yar ve yardımcısı olsun,elim ayağım titriyor böyle havalarda motorsuz kalınca :)

Motor dedigin nedir be bilader gelmiyosun ki hiç küçük parka :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar