Bende size yazmamıştım zaten. Siye yazsam veya alıntı yapsam tamam. Konuyu açan tropiksera kardeşime yazdım. Niye alındınız veya alıntı yaptınız anlayamadım.
Size cevap verdiğim alttaki mesajınızda "Acaba hep banamı denk geliyor?" şeklinde genel bir soru sormuşsunuz. Bunu buradaki herkese sorduğunuz için ben de bu yazdığınız mesaja alıntı yaparak cevap verebilirim.Bunu yapmamın bir diğer nedeni ise sizin bu mesajınızı okuduğumu belirtmek içindi. Ayrıca konuya yönelik hiçbir yorum yapmadan ve hiç kimseden alıntı yapmadan, alakasız, gökten inme bir şekilde konuya dahil olduğunuz için cevap vermeme bu kadar alınmanızı yadırgadım doğrusu.
22 yıldır motor sürüyorum. Kılpayı kurtulduğum kazaların % 90 ı bayandı. Acaba hep banamı denk geliyor? Bu arada 10 yaşımda falan başladım motor sürmeye mobilet le![]()