- Konu Yazar
Arkadaşlar öncelikle merhabalar yardımlarınız doğrultusunda bugün okulumda 3 tane scooter aşığı abimlede konşmam ve şansımada scooterlarını kullanmalarına izin vermelerinden ötürü öyle mesudumki anlatamam öncelikle kullandığım motorları söyleyeyim burgman 650 burgman 200 ve suzuki xman kullandım öncelikle burgman 650'ye biner binmez ilk gaz verişten sonra indim cidden beni aşan bir motor ne kadar çok yanıldığımı anladım suzuki xman'e gelirsek çok iyi bagaj hacmi güzel 250 cc olmasına rağmen sorun çıkarmadı ama burgman 200 beni benden aldı ve o güven hissini çok iyi veriyor ne kadar 200 cc olsada genel hatlarıyla 200cc'liklerden biraz büyük belkide bunun yüzünden boyle düşünüyorum ama parça fiyatı konusunda servis konusunda gözümü karartıp biraz katlanıp burgman 200 siparişini okuldan çıkar çıkmaz verdim nisan 14te ehliyet sınavım var haftayada ( 21 nisan ) direksiyon Allahın izniyle direksiyon sınavıma kendi scooterımla gireceğim yardımlarınız için çok sağolun bilgilendirmek istedim teşekkürler tekrardan.